Şimdi Ara

usb 3.0 on panel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cooler master rc 690 II kasama yıne cooler masterın usb 3.0 ıkı portlu on panelını taktım.Panelın konektörünü anakartın (msı p67 gd65) uzerındekı usb 3.0 olan
    yerıne bağladım.Anakartın sitesinden usb 3.0 ıcın renesas usb 3.0 drıverını kurdum.Bıos guncel olup usb ıle ılgılı butun seceneklerı acık hale getırdım.
    Fakat adata usb 3.0 flash belleğimi ön panele bağladığım da ''bu aygıt usb 3.0 portuna takıldığında daha hızlı çalışır'' gibi bir uyarı veriyor.Aynı flash belleği
    anakartın arkasındaki usb 3.0 yuvalara taktığımda bu az once belirttiğim uyarıyı vermiyor.Paneli aşağıdaki resimde kırmızı daire içindeki yere bağladım.
    Acaba nerede yanlış yapıyorum arakadaşlar?

usb 3.0 on panel sorunu

usb 3.0 on panel sorunu

usb 3.0 on panel sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freepomp -- 12 Şubat 2012; 12:51:15 >

• valla şimdi anakart kitapçığınıza falan baktım da bir ayar vs. de gerekmiyor çalışması için.
    size tavsiye edebileceğim şey usb 3.0 port kartını başka bir bilgisayarda denemeniz..en güzel yöntem bu olacaktır kanımca.
  • başka bir usb 3.0 cıhaz on panelle olması gerektıgı gıbı calısıyor tek sorun Adata S102 model 8 gb lık usb bellek on panel ıle usb 3.0 hızında calısmıyor arkada kı portlarla usb 3.0 hızında calısıyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.