İNtel İ7-870 2.93 mhz işlemci 4 Gb 833 Mhz Ram PowerColor hd4850 ekran kartı Asus P7H55/USB3 Anakart 500 Gb Harddisk 450W PowerSupply Harici harddiskim var wd elements usb 3.0 ancak bilgisayarımda bulunan 2 tane Usb 3 soketine takıyorum güç ışık ses herşey var ama okumuyor neden acaba ?
USB 3.0 için gerekli olan driverları kurdunuzmu?,,
Verdiğiniz siteden Usb güncellemesini yaptıktan sonra garip bir şey oldu. 2 tane olan USB-3 Portumun 1.sine harddiskimi taktığımda bu cihazı USB-3 bağlantısı ile daha hızlı kullanabilirsiniz diyor ancak yinede hard diski açmıyor.İşin tuhaf tarafı ise şu Usb-3 Portunun 2.sine taktığımda harddiski bu sefer açıyor.Yani 1.açmıyor 2.açıyor ancak ikiside usb3 portu bundan %100 eminim 1. Port bozuk olabilir mi ? Harddiske güç vs veriyor 1. port ?
Buda resmi 1.porta taktığımda bu yazı çıkıyor ve harddiski açmıyor 2.portta bu yazı çıkmadan direk açıyor..
Verdiğim linkten sana uygun olan işletim sistemini seçip 32 bit - 64 bit olanı seçtinmi ?
2. ci port ( yani hdd açan port) kopyalama hızına baktınmı nasıl peki 70 mb/sn üsütünde değerler görmen gerek.
O uyarıyı genelde usb 2.0 portuna takınca veriyor bende. 1. portunda arızalı olabilir ama o porta başka bir flash bellek gibi bir cihaz tak dene belki usb 3.0 cihazlarda sorun çıkarıyor olabilir
sistemim 32 bit yani 32 bit sectim normal ayni surede kopyaliyor veriyi su anda ise her iki portta okumuyor harddiski sadece daha hizli calisabilir yazisi cikiyor okumuyor dun bilgisayari kapatmadan once hic degilse uab3 2.port okuyordu ne yapcagimi sasirdim :|
İlginç bir durum :S
Fikri olan var mı acaba ? Biostan falan bir yerleri açmak gerekiyor mu ?