Şimdi Ara

USB AÇILMIYOR %100 ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
47.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamu Aleyküm beyler. Bu gün faydalı bulduğum bir konuyu size açmak istedim.

Usbyi bilgisayara takınca ses geliyor lakin dosyalar gözükmüyorsa doğru yerdesiniz.

1.Usbyi bilgisayara taktıktan sonra windowsta arama kutusuna aygıt yöneticisi yazıp girin

2. Evrensel seri veri yolu denetleyicilerine çift tıklayın.

3.Açılan yerde ünlem işaretli olan usbyi seçip kaldır deyin ve usbyi çıkarın.

4.Usbyi tekrar takın ve bilgisayarıma girdiğinizde büyük ihtimal usb diskiniz gözüküyor olacak. Ardından win+r tuşlarına aynı anda basıp gelen arama kutucuğuna cmd yazın ve enterlayın.

5. ardından komut satırına bilgisayrımda gözüken usb diskinizin adını yazın bu parantez içinde gözükür ör : g: gibi. siz oraya usb diskinizin adını yazıp enterleyin örneğin g: yazdınız enterlediniz sonra şu kodu yapıştırın attrib /s /d -r -a -s -h ve ordaki yanıp sönen imlecin alt satıra inmesini bekleyin. Artık dosyalarınızı görebilirsiniz.

Ben biraz önce oluşan sorunumu böyle çözdüm ve Allah rızası için böyle sorunu olanlar vardır diye forumda üyelik açıp bu konuyu açtım. Eğer çözebildiysem ne mutlu. Allaha emanet olun eğer işe yaradıysa dualarınızı eksik etmeyin hafızlığa çalışıyorum bi an önce bitirmem için dualarında banada yer verirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

USB Açılmıyor: %100 Çözüm

USB bellekler, verileri saklamak ve aktarmak için kullanılan yaygın cihazlardır. Ancak bazen "flash bellek açılmıyor" veya "usb açılmıyor" gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vardır.

Nedenleri:

• Fiziksel hasar
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım
    • Dosya sistemi bozulması
    • Sürücü harfi atanmamış
    • Güç sorunları

Çözümleri:

1. Fiziksel Hasarı Kontrol Et:

USB belleğinizde herhangi bir fiziksel hasar olup olmadığını inceleyin. Hasar görmüş konektörler, kablolar veya gövde, belleğin açılmasını engelleyebilir.

2. Virüsleri Tara:

USB belleğinizi, virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması açısından tarayın. Bu kötü amaçlı yazılımlar, dosyalarınıza erişmenizi engelleyebilir. Güvenilir bir antivirüs programıyla tam bir tarama gerçekleştirin.

3. Dosya Sistemini Onar:

USB belleklerinizin dosya sistemi bozulabilir ve bu da açılmalarını engelleyebilir. Windows'ta, "chkdsk /f [sürücü harfi]:" komutunu Komut İstemi'ne yazarak dosya sistemini onarabilirsiniz.

4. Sürücü Harfi Atama:

Bazı durumlarda, USB belleğinize bir sürücü harfi atanmamış olabilir. Bu, bilgisayarınızın belleği tanımasını ve açmasını engelleyebilir. Disk Yönetimi aracını kullanarak USB belleğinize bir sürücü harfi atayın.

5. Güç Sorunlarını Gider:

USB belleğinizin yeterli güç almadığından emin olun. Farklı bir USB bağlantı noktasına takmayı veya farklı bir bilgisayarda denemeyi deneyin.

6. Formatlama:

Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, USB belleğinizi biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Bu, tüm verilerinizi silecektir, bu nedenle biçimlendirmeden önce önemli dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun.

İpuçları:

• USB belleğinizi düzenli olarak yedekleyin.
    • Güvenilir markalardan USB bellekleri satın alın.
    • USB belleğinizi güvenli bir şekilde çıkarın.
    • USB belleğinizi aşırı ısıya veya neme maruz bırakmayın.

Bu çözümleri uygulayarak, "flash bellek görünmüyor ama açılmıyor" veya "usb bellek açılmıyor" sorununu %100 çözmeniz gerekir. Sorun devam ederse, bir teknoloji uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayrıca biçimlendirme hatası verirse chkdsk /f ile dosya sistemini düzeltiyor. Disk açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım işe yaradı çok teşekkürler. Usb bellek dosyaları göstermiyordu pdf mp3 vs.
  • Usta Benimki Öyle çözülmedi benim usbm arabada televizyonda falan açılıyor içindeki herşey görünüyor sadece bilgisayarda açılmıyor hata variyor error diye USB AÇILMIYOR %100 ÇÖZÜM
  • Gerçekten yazdığın gibi faydalı bir makale olduğuna inanıyorum gün gelirde usb miz çalışmaz ise ne yapabileceğimizi biliyoruz artık sağolun 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.