Merhaba Arkadaslar.. Asus P5k se-epu Anakart Intel C2D 2.4Ghz CPU Gecube Ati Hd3850 Ekran Kartı 300W Power Suplly (1+1)2 Gb ddr2 667 Mhz Ram 160+500 Gb Sata2 Hdd
bu sistemi yeni topladim kurulumunu yaptim. Hersey normal sorunsuz bi sekilde kullaniyordum. Ancak yeni bir power suplly taktımda (everest 400w ) usb portları calısmaz oldu. Bilgisayara takılı aygıtlardan biri calismadigi icin usb aygıtı taninamiyor.hatası alıyorum. Aygıt yoneticisinden baktigimda evrensel seri yolunda aygıtı bilinmeyen aygıt olarak görüyor.
Format atıp driverlarini yeniden kurmama ragmen bir türlü olmadi anakarti cmos yaptim taktigim power supllyde sorun olacagini dusundugum icin tekrar eskisini taktim. on panel usb portlarinda cakisma olabilecegi icin devre disi biraktim. yinede olmadi. en basiti mause ps2 portu olmadigi icin Usb mause kullanmam lazim. onu bile tanimiyor. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..
Yardim Edebilecek fikir verebilecek kimse yok galiba. konuya 18 kisi bakmis ama kimse fikrini soylememis.
USB, Sorun ve Çözümleri konusunu inceleyin. Konuda yazanları deneyin. Bir sonuca ulaşamazsanız veya ulaşırsanız buraya biraz ayrıntı da yazın; çözüm yoluna tekrar bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme