Şimdi Ara

USB Bellek çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Ben usb girişi çalışmayan bir pc yi düzeltmeye çalışırken usb kablolarının anakarata takılmadığını görüdüm bende kabloları takıp usb belleğimle test ettim usb bellek tanınmadı uyarısı aldım bir kaç kez denedim ama düzelmedi. Bu usb belleğimi çalıştığına emin olduğum ayrı 2 pcye takıyom herhangi bir uyarı vermiyor ve usb belleğimdeki verilere ulaşamıyorum. usb belleğimi göremiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim. benim için çok önemli veriler var içinde...lütfen yardım..

• Kablo bağlantilarini yaparken +5 ile -5 volt yerlerini kariştirdiysanki muhtemel ondan flash disk ' ine zarar vermiş olabilirsin farkli bir sistemde tavsiyem win7' dir daha hızlı driver buluyor flash diskini tak ve 5 dk kadar bekle bağzen geç görebiliyor bende de kingston minilite var sistemin geç gördüğü yada tepkisiz kaldiği oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: geverli_79

merhaba arkadaşlar. Ben usb girişi çalışmayan bir pc yi düzeltmeye çalışırken usb kablolarının anakarata takılmadığını görüdüm bende kabloları takıp usb belleğimle test ettim usb bellek tanınmadı uyarısı aldım bir kaç kez denedim ama düzelmedi. Bu usb belleğimi çalıştığına emin olduğum ayrı 2 pcye takıyom herhangi bir uyarı vermiyor ve usb belleğimdeki verilere ulaşamıyorum. usb belleğimi göremiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim. benim için çok önemli veriler var içinde...lütfen yardım..

usb belleğini kabloları takılmayan anakartta denerken sanırım arızalanmış çünki, anakarta kasadan çıkan usb kablo bağlantısını takarken +5v/-5v ters bağlarsan usb bellek bozulabiliyor.

muhtemel sendede aynı durum meydana gelmiş.

dataları kurtarmak mümkün olabilir tabiiki ama usb belleğin voltaj kısmında ise mümkün olur. tabii şöylede bir durum var servisler genelde butür ürünlere birebir değişim işlemi yapıyor tamiri için ayrıca bilgilendirmen gerekli birde format atmamalarını söylemen

• Geçmiş olsun yanlış taktın galiba usb ni yaktın sizide uyarayım internet kafeye falan giderseniz ön paneldeki usb girişlerine herangi bişey bağlanmayın internet kafeciler bilerek ters bağlıyorlar usb yi yaksın diye tavsiyem arka panele bağlamanız.
  • arkadaşlar dediğiniz gibi oldu. yalnız ben bu usb belleğimi nasıl kurtarabilirim..bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
  • Kurtaracagını zannetmıyorum 16 gb lık yaktım bende. çözüm yeni 16gb lık bellek.
  • arkadaşlar bunun bir yolu olması lazım sorun usb değil içindeki veriler...bilen varsa lütfen cvb bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elimde usb bellek var 2-3 bilgisayara taktım çalışmıyor
    usb belleği yeniden çalışır hale nasıl getirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Geçmiş olsun yanlış taktın galiba usb ni yaktın sizide uyarayım internet kafeye falan giderseniz ön paneldeki usb girişlerine herangi bişey bağlanmayın internet kafeciler bilerek ters bağlıyorlar usb yi yaksın diye tavsiyem arka panele bağlamanız.

bilerek yanlis takip milletin usb belleklerine zarar veren sahsiyetler , zihinler ... aslinda ne yaptiklarinin farkinda degiller.

yaziklar olsun...derim... nasil bi zihniyet bu!!!!
  • quote:

arkadaşlar bunun bir yolu olması lazım sorun usb değil içindeki veriler...bilen varsa lütfen cvb bekliyorum...

windows ortaminda surucu olarak gormuyorsa,, mudahale etmek zor...

en azindan sunuda yaparak emin olabilirsiniz.. eger ki o ortamda da goremezsen... unut bellekteki bilgilerini...!

acronis in hdd ile ilgili programlari var... acronis ortaminda pc ye kac tane hdd , ext hdd veya flash bagliysa gorme imkaniiniz var.. bunu bi deneyin.. umarim orda gorursunuz.. gorurseniz gerekirse orda formatlayin kendiniz.. sonrada windowsa gecerek orda gorme sansiniz artabilir... zaten gorunce bi sekilde geri getirilir bilgiler..
  • dün ilk önce çalışmıştı sonra ne olduysa başka bilgisayarlarda kullanmaya çalıştım artık çalışmamaya başladı
    sorun ne olabilir
    çalıştırabileceğim program ismi bilen var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: londoner23

quote:

arkadaşlar bunun bir yolu olması lazım sorun usb değil içindeki veriler...bilen varsa lütfen cvb bekliyorum...

en azindan sunuda yaparak emin olabilirsiniz.. eger ki o ortamda da goremezsen... unut bellekteki bilgilerini...!

acronis in hdd ile ilgili programlari var... acronis ortaminda pc ye kac tane hdd , ext hdd veya flash bagliysa gorme imkaniiniz var.. bunu bi deneyin.. umarim orda gorursunuz.. gorurseniz gerekirse orda formatlayin kendiniz.. sonrada windowsa gecerek orda gorme sansiniz artabilir... zaten gorunce bi sekilde geri getirilir bilgiler..

dosyaları kurtarabilecegim program var mı
    USB bellek artık çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: telit35

quote:

Orijinalden alıntı: londoner23

quote:

dosyaları kurtarabilecegim program var mı
    USB bellek artık çalışmıyor

usb bellek calismiyorsa nasil kurtaracaksiniz ki?

• evet ilk amacım USB bellek i yeniden çalışır hale getirmek

• Bunu yapmak icin elektronik olarak calismayan bir urune nasil erismeyi dusunuyorsunuz? fiziksel olarak arizasi olmasa zaten en azindan tanimlanamayan cihaz yada usb aygit taninmadi hatasi alirsiniz sizinkinde en ufak uyari yok.. o uyari olmadanda fiziksel bozulmada o bilgilerin simdiden kayboldugunu soylemek yanlis olmaz.
  • masaüstü bilgisayarda tanınmıyor uyarısı veriyor
    netbook da hiç görmüyor usb yi
    ben artık bilgilerin kurtulmasından vazgeçtim zaten
    tek istediğm usb yi yeniden çalışır hale getirebilmek
    bunun için ne yapmam gerekir
  • bugün başka bir USB bellek yine bozuldu bu 15 gün içinde bozulan 2.USB bellek
    kafayı yiyorum Senelerdir hiç bozulmayan bellekler 15 günde 2 bellegim birden bozuldu sorun ne olabilir

• USB bellek bilgisayara taktığımda aşağıdaki yazı çıkıyor
    sorun neden kaynaklanabilir

%WNMJG.FAT başlamada sorun
    Belirtilen modül bulunamadı
  • benimde bir ara durup dururken 8 gb lık kingstonum bozulmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

benimde bir ara durup dururken 8 gb lık kingstonum bozulmuştu.

sorun neden kaynaklanabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.