Şimdi Ara

USB Bellek içindeki Jpeg'ler açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sayın editör arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Bir müşterimin USB belleğinde çok önemli jpeg dosyaları bulunmakta. Fakat şu an fotoğraflara erişememekteyiz. Klasörü açınca küçük resim olarak bazıları görünmekte fakat önizleme yaptığımızda ise bir süre bekleyip fotoğrafların bir kısmı gri yada bozuk olarak çıkıyor karşımıza. Nette biraz araştırma yaptım fakat konu net bir çözüme ulaşamadı. Birden fazla pc de denedim işletim sistemleri değişik olan fakat problem aynı. Hatta ekteki dosyalarda da göreceğiniz gibi farklı programlar da denedim. Örneğin Adobe Bridge programında fotoğraflar önce çok kötü çözünürlükte önizliyor fakat önizleme bittiğinde ise maalesef hayal kırıklığı. Dosya boyutlarına vs bakıyorum yani her şey olağan görünmekte. Konu oldukça hassas ve ciddi bir durumda. Eğer çözüm hakkında fikir veya önerisi olacak dostlar varsa lütfen yardımcı olunuz.
    Bu arada UBS'yi pc'ye takığımda onar sekmesi çıkıyor onarmak istediğimde USB korumalı hatasını alıyorum. Farklı programlar da denedim örneğin RStudyo, Picture Doctor yada MiniTool Powe Data Recovery gibi fakat tarama dahi yapamıyorum.

İvedi şekilde desteklerinizi talep ediyorum. Esenlikler dilerim.
    USB Bellek içindeki Jpeg'ler açılmıyor.USB Bellek içindeki Jpeg'ler açılmıyor.USB Bellek içindeki Jpeg'ler açılmıyor.USB Bellek içindeki Jpeg'ler açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muygun23 -- 15 Ekim 2019; 14:50:14 >

• HDD lerde bu durum bad sector nedeni ile oluyor. Ama flash bellekte bad sector ihtimali hdd ye göre düşük.
    Diğer ihtimal fotoğrafların içerikleri başka data ile değişmiş. Yani dosyalar silinmiş ve flasha veri yazılmış.
    Son ihtimal (bence düşük) flash belleğin firmware dosyaları bozuk veya flash da elektronik arıza var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.