Arkadaşlar Bilenler Bilir Bilmeyenler İçin Yazayım Dedim Flash Bellekler Dosya Aktarımı Sırasında Bazen "Yol Çok Derin"Hatası Verir ve Dosya Aktarımını Tamamlamaz İşte Gelelim Bunun Çözümüne 1-Öncelikle Flash Belleğinizi Kasanızın Önündeki Usb Portlarına Takmayalım Anakart Üzerindeki Porta Takalım. 2-HP USB Disk Storage Format Tool Adlı Programı Netten Çekebilirsiniz Ücretsizdir.Link Vermek İstemiyorum Arama Sitesisinden Aratırsanız Bulursunuz. 3-Dosya'yı FAT32 Sisteminden NTFS Sistemine Çevirmelisiniz.İndireceğiniz Program Gayet Basit Ve Açıktır. 4-NTFS Dönüşüm Tamamlandıktan Sonra % 99.9 :D İstediğiniz Dosyayı Flash Diskinize Atabilirsiniz ve Hata Almazsınız.İnşallah Yardımcı Olmuşumdur...
quote:
Orijinalden alıntı: Alpay_18
Arkadaşlar Bilenler Bilir Bilmeyenler İçin Yazayım Dedim Flash Bellekler Dosya Aktarımı Sırasında Bazen "Yol Çok Derin"Hatası Verir ve Dosya Aktarımını Tamamlamaz İşte Gelelim Bunun Çözümüne 1-Öncelikle Flash Belleğinizi Kasanızın Önündeki Usb Portlarına Takmayalım Anakart Üzerindeki Porta Takalım. 2-HP USB Disk Storage Format Tool Adlı Programı Netten Çekebilirsiniz Ücretsizdir.Link Vermek İstemiyorum Arama Sitesisinden Aratırsanız Bulursunuz. 3-Dosya'yı FAT32 Sisteminden NTFS Sistemine Çevirmelisiniz.İndireceğiniz Program Gayet Basit Ve Açıktır. 4-NTFS Dönüşüm Tamamlandıktan Sonra % 99.9 :D İstediğiniz Dosyayı Flash Diskinize Atabilirsiniz ve Hata Almazsınız.İnşallah Yardımcı Olmuşumdur...
Teşekkürler bilgi için ama NTFS sistemin flash disk ömrünü kısalttığına dair bir yazı okumuştum: exFat olarak biçimlendirme öneriliyordu.
Ben exFat denemedim fakat bende exfat hakkında şunları biliyorum exfat dosya sistemini vista ve windows7 otomatik tanıyormuş fakat xp de yama yüklememiz gerekiyor diye yazıyordu. ben şöyle düşünüyorum 1-exfat yükledik diyelim herkesin bilgisayarında denilen yama yüklü olmayabilir. 2-bir flash bellek taş patlasın 2 sene diyelim daha ne kadar dayanıklı olabilir ki heleki sürekli olarak flash kullanan biriysek 3-bir flash bellek 2yıl garantilidir. varsın flashı bozsun zaten o flash sana en fazla 2 sene dayanır.: )) arıza verse bile garantiye gönderme şansımız var :))