Şimdi Ara

Usb Bilgisayar donuyor Ses Kayboluyor Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında nasıl başlık koysam bilemedim. Ben Laptop kullanıyorum Asapire v17 nitro serisinden ve PC özelliklerim oyunları kaldıracak düzeyde.
    Arkadaşlar derdimi şöyle anlatayım
    Ben laptobun klavyesini kullanmıyorum. Kulaklık olarak logitech g430 kullanıyorum. Usb ile bağlı bir klavyem mevcut ve tabi ki mouse. Sorunum şu. Bir kaç gündür birden bire herhangi bir oyunun içine girdiğimde ses kaybolması yaşıyorum. Bilgisayarda hiç bir uygulama veya programdan ses akışı sağlanmıyor. Ayrıca bir ara kulaklığı çıkarıp taktığımda bu sorundan kurtuluyorudm şimdi o da olmuyor. Bugün ayrıca oyuna girdiğimde hem sesi kaybetitm hemde usb ile bağlı klavyem ışıkları yandığı halde çalışmaz oldu. Laptop klavyesi ise sorunsuz çalışıyodu. USB'li klavyeyi çıkarıp taktığımda ise pcde ani donmalar yaşadım. Bu bütün sorunların ortak noktası usb çıkışları gibi duruyor ama sorun tam olarak ne çözemedim. Sesin sanki hiç donanım yokmuş gibi birden kaybolması, klavyenin takılı ve ışıkları yanıkken çalışmaması. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay222 -- 4 Ocak 2018; 2:46:37 >

• Merhaba, anakarttaki ses ve usb cıkışlarında sorun olabilir aygıt töneticisinden bakarmısız anakarta endegre ses kartınız görünüyormu aygıt yöneticisinde, eğer görünmüyor ise ses çipinde bir arıza olabilir.
  • kaç tane usb cihaz takılı? telefonu vs. şarj ediyorsanız onları takmayın. kulaklık klavye vs. bunları usb çoğaltıcıya takıyorsanız takmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.