Şimdi Ara

USB'den DVD MENÜLÜ FİLM İZLEMEK MÜMKÜNMÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba . USB'den Dvd menülü film izlemek mümkünmüdür .Mesela elimde dvd film var menülü . Onu komple usbye atıp tvden menüsünü kullanarak izleyebilirmiyim . TV LG 42LB620V .
    Yada internetten indirdiğim filmlere kendim menü hazırlayıp aynı şekilde usbye atıp tvde izleyebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbonus -- 27 Şubat 2016; 0:13:07 >

• olumsuz bi yanıtada razıyım :)
  • İzlenmez hocam malesef avi yada mkv yapman lazım ancak popcorn c200 media player la menülü olarak dvd veya bluray izleyebilirsiniz iso dosyası olması kaydı ile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

İzlenmez hocam malesef avi yada mkv yapman lazım ancak popcorn c200 media player la menülü olarak dvd veya bluray izleyebilirsiniz iso dosyası olması kaydı ile...

çok teşekkür ederim. saolun.
  • Elinizde menülü DVD film var. Muhtemelen DVD Player de vardır. Neden USB'den izlemek istediğinizi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Elinizde menülü DVD film var. Muhtemelen DVD Player de vardır. Neden USB'den izlemek istediğinizi anlayamadım.

dvd playerim yok . dvd filmde yok . sadece internetten dvd film indirip böyle bişey yapabilirmiyim diye sordum . Kumandadan ses formatlarını değiştirmek felan istiyordum ama malesef olmuyormuş , normal film sitelerinden indirdiğim filmler , mesela Türkçe dublaj indiriyosun sadece Türkçe dublaj oluyor ve sadece stereo ses formatıyla iniyor . amacım dolby digital , dts gibi sesler elde etmekti .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.