Merhaba Laptop'umdaki wireless karta anten bağlamak istiyorum, garanti kapsamından çıkmaması için içini açmak istemiyorum. Usb'den (veya başka bir girişten) karta anten bağlayabilir miyim? Yanlış anlaşılacağımı düşündüğüm için tekrar söylüyorum, derdim laptopun içindeki karta anten takmak, çünkü kartımın havadaki paketleri toplama gibi bir özelliği var, ben de bunu kullanmak istiyorum. Yani ayrıca usb wireless adaptor alıp anten yapmak istemiyorum, eğer bildiğiniz paket toplayan usb wireless adaptor varsa onu da önerebilirsiniz.
şu linkte birisi pcmcia kart kullanarak yapmış ama bir şey anlamadım açıkçası.
Söylediğin şey mümkün değil pc içindeki karta açmadan anten ekleyemezsin. Harici bir usb yada pcmcia kart alıp ona anten takman gerekir. Sana şunu önerebilirim http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541 burdan sipariş verebilirsin (paypal hesabı lazım) backtrack uyumlu, zaten kutunun içinden de cd si çıkıyor istediğin iş için yapılmış bir alet. Çekim gücü, antenide çok iyi extra birşey istemez, yinede istersen takması kolay.
tp link tl wn 422g iyi olur senin için ben kullanıyorum çok ta memnunum edimax tan daha iyi çalışıyor kapsama alanı gayet iyi backtrack 4 final ile uyumlu bi araştır istersen fiyatı 30 lira
Teşekkürler tp link alacağım sanırım, paypal hesabım yok, bir de yurtdışından gelmesini bekleyemeyeceğim :) Blackcap kullandın mı bactrack 4 ile yoksa yoksa sadece duyumların mı bu yönde? Hemen hemen sadece paket toplama için alacağım elimde patlamasını istemiyorum da?