Herkese Merhaba microsoft xp pro. cd min içeriğini flash diskime kopyalayıp oradan da bilgisayarıma yeniden kurulum yapmak istiyorum bunun bir yolunu bilen varmıdır acaba (anakartım usb diskten yada usb cd sürücüden başlatmayı destekliyor) cd den kurmak varken neden bole uraşiosun dien arkadaşlar vardır ama neden die sormayın anlatması 6 ay sürer (:
sana benzer bi sorunda bende var ... benimde cd sürücüm çalışmıyor :( bu yüzden nasıl format atıp kurabilirim bilmiyorum...
işallah sana yardımcı olan biri çıkacaktır.. çıkmışken bana da çıkarsa iyi olur..
Sanırım başlangıçta "First Boot Device"ı USB yapacaksınız BIOS'tan. Daha sonra Microsoft XP Professional + Service Pack 2'yi kuracaksınız. XP'lerde SP1 kurarken USB portların kapanması gerektiği için ve siz USB'den kuracağınız için kesinlikle SP2'yi kurmalısınız. Onun dışında bir şansınız yok, .SIF dosyası için usbehci anahtar ve değerini bozuk görür..
Bunun dışında ancak harici bir CD-ROM bağlayarak kurabilirsiniz.
bios ayarlarında usb gibi bölüm var ordan 1 device secenegini usb yapınca formatını atabiliosun
olmadı bi tane cd-dvd rom alabilir bilgisayarına bagladıktan sonra formatını atabilirsin
ne yazıkki başlangıcı flash diske vermekle bilgisayar flash diskten başlamio, flash diskin içerisine boot dosyalarınıda eklemek gerekiyor ):
bunun dışında kurulum buradan başlasa bile bilgisayar açılıp kapandıktan sonra bilgisayar hata veriyormuş arkadaşlar bu yüzdende farklı programcıklara ihtiyaç varmış, tabi bunuda tam olarak bilen birisine rastlamadım, benim bilgisayarımda cd sürücü var fakat soledim ya neden die sormayın anlatması 6 saat sürer,(: yardımlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler
Yukarıda yazdığımı denediyseniz olması lazım. Eğer olmuyorsa CD'deki SP1'dir, SP2 gerekli. Çünkü SP1 kurmaz USB portlar açıkken, e zaten USB porttan kuracağınız için de kuramazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme