Şimdi Ara

USB Flash Disc Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce Flash Disc imi biçimlendiriyordum o sırada elektrikler gitti biçimlendırme yarım kaldı şuan flashdisc i takıyorum görmüyor pc ne yapmalıyım varmı bunun bi çözümü ?

• servisine götür ve olanları dolaylı yoldan değiştirerek anlat
  • Dostum ben bunu ankaradan almıştım şuan istanbuldayım başka yolu yokmu bu işin istanbul bayılıgıne götürüyüm dicem markasını bile bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaDx13.T.

Dostum ben bunu ankaradan almıştım şuan istanbuldayım başka yolu yokmu bu işin istanbul bayılıgıne götürüyüm dicem markasını bile bilmiyom

bu flash disk değil de hdd bile olsaydı aynı şey olurdu
    formatlanma aşamasında disk biçimi dğeiştiriliyor. tam bu esnada kesilen elektrik cihazın dosya sistmeni bir daha bulammasıona yol açıyor. bundan dolayı cihaz bir daha kullanılamaz hale geliyor
    bu bir hdd olsaydı belki birşeyler yapılabilirdi ama elindeki bir flash disk ve sadece chip mantığı ile çalışıyor. bunu halletmenin bir tek yolu. ürünü aldığın yerle temasa geçmedir. sen diyorsunki bilgisayar artık hiç görmüyor. eğer bilgisayar gorseydi ve işlem yaptırmasaydı bunu düzletebilirdik. ama bilgisayar görmüyorsa flash diskin usb kısmı ile sorun yaşıyorsun ve sorunu ancak dğeiştir yolu ile çözülür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.