Arkadaşlar 2 gün önce Flash Disc imi biçimlendiriyordum o sırada elektrikler gitti biçimlendırme yarım kaldı şuan flashdisc i takıyorum görmüyor pc ne yapmalıyım varmı bunun bi çözümü ?
servisine götür ve olanları dolaylı yoldan değiştirerek anlat
Dostum ben bunu ankaradan almıştım şuan istanbuldayım başka yolu yokmu bu işin istanbul bayılıgıne götürüyüm dicem markasını bile bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: DreaDx13.T.
Dostum ben bunu ankaradan almıştım şuan istanbuldayım başka yolu yokmu bu işin istanbul bayılıgıne götürüyüm dicem markasını bile bilmiyom
bu flash disk değil de hdd bile olsaydı aynı şey olurdu formatlanma aşamasında disk biçimi dğeiştiriliyor. tam bu esnada kesilen elektrik cihazın dosya sistmeni bir daha bulammasıona yol açıyor. bundan dolayı cihaz bir daha kullanılamaz hale geliyor bu bir hdd olsaydı belki birşeyler yapılabilirdi ama elindeki bir flash disk ve sadece chip mantığı ile çalışıyor. bunu halletmenin bir tek yolu. ürünü aldığın yerle temasa geçmedir. sen diyorsunki bilgisayar artık hiç görmüyor. eğer bilgisayar gorseydi ve işlem yaptırmasaydı bunu düzletebilirdik. ama bilgisayar görmüyorsa flash diskin usb kısmı ile sorun yaşıyorsun ve sorunu ancak dğeiştir yolu ile çözülür...