Şimdi Ara

usb flash diskde hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç kimsenin başına geldimi bilmiyorum usb yi takıyorum donanimda tanınıyor bilgisayar goruyor hersey normal ama gel gorunki kullanamıyorum tıkladığımda disketi yerlestirin diyor kısacası okuyamıyor bicimlendirmeyi deniyorum nafile once disk takın sonra deneyin diyor.

sebebi nedir dostlar yardımcı olabilirmisiniz..?

• Yapmayın ağalar yokmu bir bilen en azından müdahale edebileceğim bir program adı falan verin
  • bu şekilde bir sorun olduğunda aygıt yöneticisinden donanımı kaldırıp yeniden yüklediğimde sorun çözülmüştü.
    başka bir bilgisayarda sorun yoksa usb sürücüleri yeniden kurmak sorunu çözebilir
  • 20 den fazla pcde denedim olmuyor (internetcafe)
  • o zaman flash diskinde sorun olabilir yada int cafedeki bilgisayarın 20 sinin usb portları kapalı?
  • yaw kucuk bişi olsa gam yemicemde 4gb yaa yokmu yani şimdi bir çözüm önerecek
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol dostum denemekte fayda var.
  • [Deleted by Admins]
  • bende de elimde 32 mb lık eskibir usb flas bellek var markası okunmuyor pc ye taktığımda makine bunu usb den sorunsuz olarak tanıyor görüyor bilgisayarımdan falan bakınca yeni bir disk olarak görülüyor ama üstüne tıklatınca okumuyor kesinlikle okunamadı diyor sizin ki gibi formatlamak falan istediğimde formatlamıyor okunamaz möedya deyip duruyor ama tanımasında bir sorun yok biçimlendirme komutunu seçince diskin kapasitesi falan görünmüyor bu durumdan bende mağdurum
    yapılabilecek bir şey olsa bende bu diskimi kurtarmak isterim zamanında bana hizmetetsin diye oncepara vermiştim küçük bir iki iş için lazım olup şimdi kullanamayınca 50ytl verip 512mb lık yenisini almak zorunda kalmak acayip bozdu moralimi
    tecrübeli birileri işe yarar bir şeyler önerirse bende memnun olacağım

• Ya yurt dışı ama aldığım kişi donanımdan kendisi sorun yaratmıyor zaten de onemli olan o değil sonuçta onun içinde bir kayıp.
  • Teknosa'da bende bugün klüpte abi de gördüm 256 MB FLY usb disk 30 milyonmuş,512 ise 50 milyonmuş valla çok tatlı bişey kesin alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 27 Ekim 2005, 16:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.