Usb girişi bir şeyi taktığımda algılamıyor. Ama elektrik var. Telefonu taktığımda mesela şarj oluyor ama bilgisayar görmüyor. laptopta toplam 3 giriş var ( 2 tane 3.0 1 tane 2.0 ) diğer ikisi çalışıyor ama bir 3.0 çalışmıyor. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım.
Laptopun Modeli Asus x550vx dm324d
lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim de başıma gelmişti. Bilgisayarı kapatıp tüm elektriği kesmiştim sabah açtığımda düzelmişti.
Maalesef işe yaramadı. Geçerli bir çözüme ihtiyacım var.
Laptoplarda karşılaştığımız usb sorunlarının baya bır kısmı soket içi veya dibi kırıkları oluyor. Yazılım kontrollerinizi yapınız. Fakat kırık olma ihtimalini de es geçmeyiniz. Kolay gelsin...
Telefonu taktığında şarj oluyorsa (önce emin ol tabi sadece şarj işareti mi çıkıyor yoksa gerçekten batarya doluyor mu), Bios a bakıp orada USB ile ilgili ayarları kurcalayabilirsin. Bazen USB enable/disable gibi sekmeler oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: StratejistX
Laptoplarda karşılaştığımız usb sorunlarının baya bır kısmı soket içi veya dibi kırıkları oluyor. Yazılım kontrollerinizi yapınız. Fakat kırık olma ihtimalini de es geçmeyiniz. Kolay gelsin...
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme