Şimdi Ara

USB GİRİŞİM ÇALIŞMIYOR! YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar!

Benim bilgisayarım Toshiba Satellite m40x 119 modelidir. Bilgisayarın yan tarafında bulunan usb girişim çalışmıyor daha doğrusu laptop lambası takınca o yanıyor yani çalışıyor ama flaş,mouse,yazıcı takınca çalışmıyor yazıcı takılınca hatta kilitleniyor bilgisayar. Anladığım kadarıyla usb'den elektrik alabiliyor aygıtlar ama windows'un aygıtı tanımasında problem var ya da donanımsal bir problem var.

Ama arka taraftaki usb girişlerim çalışıyor. Onlarda hiçbir problem yok.
    Sizce problem ne olabilir? Ve nasıl düzeltebilirim.

Gerekeirse diye sistem özelliklerini de veriyorum: İşlemcisi Intel Pentium,1.73 Ghz,512 MB Ram

ŞimdiDen yardımlarınız için teşekkür ederim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: dafnie

Merhaba Arkadaşlar!

Benim bilgisayarım Toshiba Satellite m40x 119 modelidir. Bilgisayarın yan tarafında bulunan usb girişim çalışmıyor daha doğrusu laptop lambası takınca o yanıyor yani çalışıyor ama flaş,mouse,yazıcı takınca çalışmıyor yazıcı takılınca hatta kilitleniyor bilgisayar. Anladığım kadarıyla usb'den elektrik alabiliyor aygıtlar ama windows'un aygıtı tanımasında problem var ya da donanımsal bir problem var.

Ama arka taraftaki usb girişlerim çalışıyor. Onlarda hiçbir problem yok.
    Sizce problem ne olabilir? Ve nasıl düzeltebilirim.

Gerekeirse diye sistem özelliklerini de veriyorum: İşlemcisi Intel Pentium,1.73 Ghz,512 MB Ram

ŞimdiDen yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Kardeş snn büyük ihtimalle biosdan usb ler kapanmıştır biosa bi bak

• Teşekkür ederim deneyeceğim :)
  • Olmassa format çak
  • usb driverların yüklü di mi?
  • EVET YÜKLÜ ZATEN DEDİĞİM GİBİ SADECE 1 TANESİ ÇALIŞMIYOR DİĞER 2Sİ ÇALIŞIYOR. BU ARADA BIOS'DAN DA KAPALI DEĞİL USB'LER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.