öncelikle hepinize merhaba uzun zmndr mp3playerm'ı PCye baglayamıyordum halada baglayamıyorum:( neyse daha sonra kuzene gittim onun PCde denedim gayet guzel calstı dedim ne yapmam lazım İnsanArayüz Birimi ekliceksin fln fln dedi anlatmaya zmn olmadı donmek zorundaydım hala da ogrenemedim bileniniz varsa baana yardımcı olabilir mi lütfenn eger eksik bilgi varsa sorabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler...
mp3 playeri pcye bağla ve yeni donanım bulunu dediğinde otamatik yüklemesi lazım win98mi kullanıyorsun eğer otamatik tanımaz ise karşına pencere gelecektir oradan hayır şimdi dğili işareteyip ileri diyerek geçin ve değişikliy yapmadan tekrar ileri dedikten sonra sona tıkla
eğer donanım bulunu gibi bir uyarı gelmiyorsa muhtemelen usbler kapalıdır biostan usb leri enable yapman gerekir.
PSI slotuna takılan harici USB kartları var arkadaşlarında fln bulabilirsen kartı kendi pc ne takıp denermisin UBS portlarnda sorun olabilir. kasanın önündeki usb'leri kullanıyosan kabloları takılı olmayabilir.
arkadaşlar anlamadığım nokta şu diğer aletleri tanıyan USB mp3ü ndn tanımıyor deliricem yahu...!
benzer sorun yaşıyorum mp3 çalarlar ve flashdiskler dışında kalan bütün usb cihazları çalıştırıyor bilgisayar. Ama onları çıkarılabilir disk olarak görüyor içindeki verilere erişemiyorum. G/Ç aygıt falan diyor hatada. Usbler anakartımda değil harici pci kartında ayrıca.. Yardımcı olabilecek olan var mı?