Bildirim
USB KABLOSU SARARDI ! [SS]
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayır olmaz sonuçta içindeki kabloya etki etmiyor .
ıslak mendil ile silersen büyük ihtimal eski rengine döner -
Sildim hocam çıkmıyor -
Şarj ederken kablo ısınıyor mu. Kablo ısıdan sarardıysa tehlikeli, prizde şarj kablosunda veya şarj aletinde sorun olabilir. Kirden dolayı sarardıysa bir bir problem teşkil etmez. -
Akşam bakayım hocam ısınıyor mu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz renkli plastikler bi süre sonra illaki sararır hocam, çürüme, kırılma yoksa normal kullanmaya devam edebilirsin, içine sinmez ise yeni bi standart kablo al onu kullan, bu arada beyaz g2 nin kablosunun da beyaz olduğunu yeni gördüm :)
Edit : ben kablo zannettim resimden, sanırım USB kısmı sorunlu, garantiye gönderin yenisini alın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 29 Ağustos 2014; 17:41:44 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Adi plastik
Samsung galiba? :) -
dusuk kaliteli pvc hammaddeler her zaman sararmaya mahkumdur.
Evet hocam beyaz aynı durumu Galaxy S4 un kablosunda da gördüm galiba plastikten kaynaklı.
Hocam işte adaptöre takilan data kablosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Skylake- -- 29 Ağustos 2014; 18:54:39 >
Burası LG konusu
aşırı ısınmadan olabılır... -
tamam gece bakar yazarım ısınıyor mu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X