Şimdi Ara

USB' ler cihazları bozuyor. Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebookumla beraber Microsoft 3000 kablosuz mouse kullanıyordum. Bir kaç gün önce 'usb aygıtı tanınmadı' uyarısıyla başladı sorunlar. Doğal olarak internette araştırma yaptım ancak çözüm bulamadım. Çünkü bende sadece bu mouseu kullandığımda çıkıyordu problem.

Sanırım mouse bozuldu diye düşünürken bir sorun da sık sık notebookumda şarj ettiği cep telefonumda sorun çıktı. Cep telefonumun bataryası birden arızalandı. 3 gün giden şarj yarım gün gitmeye başladı.

Acaba sorun usb portlarından mı kaynaklanıyor. Yardım edebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophones -- 1 Nisan 2010; 19:16:46 >

• böyle sorunlarda öcelikle batarya kontrolu yapmalısınız , düzelmediğinde usb surucu aygıtını ısletım sıstemınden kaldırıp tekrar yenıdne kurmalısınız , ege ısletım sıstemınde bır guncelleme veya yazılım yuklemesınden sonra olmus ıse guncel yazılım surumlerını denemelısın :)
  • Aynen bende de olmuştu.Microsoft kablosuz mouselar çok çabuk bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

Aynen bende de olmuştu.Microsoft kablosuz mouselar çok çabuk bozuluyor.

Ben de ilk başlarda mouseda problem var diye düşünüyordum ancak bilgisayara bağlanan cihazlar bozulmaya başladı.

Yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Durum ciddi sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.