Selamlar, Aşağıda resmini göreceğiniz pic programlayıcıyı uyguladım ve çalıştırdım çalışması gayet güzel. İhtiyacı olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilirler uygulamaya ait dökümanları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Benim yaptığım uygulamaya ait örnek resim:
ELİNE SAGLIK HOCAM BU LETTOPTA İŞ GÖRÜRMÜ Bİ ARKADAŞA LAZIM DA YA BİDE BU PİC ENTEGRE ÇOK PAHALI GELDİ SEN KAÇA ALDIN ONU AMA GÜZEL VE TEMİZ YAPMIŞSIN
Kardeş teşekkürler ilgi alakana. Bu programlayıcıyı birkaç arkadaşın laptopunda denedim sorunsuz çalışıyor. Birde AMD işlemcili bilgisayarlardada sorun çıkarmıyor. Entegreye gelince gittigidiyorda 15 tane alırsan adedi 10 lira elektrodepo adlı sitede ise 15 lira tek tek alabiliyorsun. Maliyeti yani 25 lirayı geçmiyor.
güzel olmus abi en kısa sürede yapacağım projelerden biri de bu olacak
sozkarabacak teşekkür ederiz böyle bir paylaşım yaptıgın için güzel paylaşım tamda ihtiyacım vardı. ilaç gibi geldi
Rapid kedili versiyona geçmiş! Karakterler resim formatında ve net değil! 3 kez denedim indiremedim!
İcadeden sivriyi kutlarım!!!
Farketmez, bu projenin esas sahibinin sitesinden tüm dosyaları indirebilirsiniz.
hocam resimdeki kedilere dikkat edersen 4 tanesi orjinal ötekileri çakma :) oluyo orjinal kedilerin olduğu harfleri gireceksin. hocam devre içinde tesekkurler...
Onu anladım da, resim flu, kediciklerin hangisi istenen, hangisi çakma anlaşılmıyor!
Hazar'ın verdiği link daha çok işe yaradı, teşekkürler.
Rapid'e bir kez daha saygılar!!!
ELİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER SORUN ÇIKARSA SİZE ULAŞIRIM
Hocam eline sağlık güzel olmuş,yanlız kulanılan pic sanırım 18f2550 idi bunun ve soketin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin? Ben en son 18f2550 nin 18 ytl filan olduğunu duymuştum sonrada bunu yapmaktan vazgeçmiştim
18 lira değil. 10 doların YTL karşılığının üzerinde para vermeyin derim. Bu aletin fabrika çıkışı 4.5 dolar. Ona göre.
soketin fiyatı 4-5 milyon.
quote:
Orjinalden alıntı: KATADE
Hocam eline sağlık güzel olmuş,yanlız kulanılan pic sanırım 18f2550 idi bunun ve soketin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin? Ben en son 18f2550 nin 18 ytl filan olduğunu duymuştum sonrada bunu yapmaktan vazgeçmiştim
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar hala junior ile programlıyorum ve bazı pic leri programlayamadığı için kullanamıyordum. Malzemeleri alıp yapıcam hemen,tekar teşekkürler...
Arkadaşlar ortalama ne kadar bir maliyet çıkar bize
20 25 arası max
PIC16F84 ile başladım evimde herhangi bir pic programmer yoktu,bu gerçekten iyi oldu... Teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
20 25 arası max
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama aşağıdakileri bana açıklamanız mümkünmü?