Şimdi Ara

USB port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB portum yavaş yavaş çöküyor mu ne oluyor hiçbirşey anlamadım. Fare düzgün çalışıyordu fakat external hdd'i görmüyordu bilgisayar. Şimdi USB port fareyi de görmüyor. Bazen de görüyor fakat tanımıyor. Sorun nedir bilen anlayan var mıdır? BIOS'u da kontrol ettim USB portlar açık. USB portların güç yönetimini olayını da ayarladım. Yardımcı olursanız sevinirim aksi takdirde formatı tekrarlayacağım.

• Usb denetleyicilerde Statik elektrikten dolayı bazen bu tarzz sorunlar oluşabiliyor. Bu sebeble Bilgisayarınız Kapattıktan sonra Usb donanimlarınızı sökünüz. power Kablosunu çıkartınız.
    Bilgisyar notebook ise Bataryayı da çıkartınız. 5-10 dk bekledikten sonra tekrar açtığınızda usb controller ile ilgili ise sorun muhtemelen düzelecektir.
  • Sorunum çözüldü. Gerçekten çok enteresan bir problemmiş bu. Teşekkür ederim.. Herşeyi sökmüştüm Power Kablosu hariç. Power'ı da sökseymişim keşke..
  • Sorunun düzeldiğine sevindim.
  • usb yüzünden anakart güney köprüsünü ve güç kaynağımı yakmıştım..biraz sağa sola oynatarak sokmuştum vede patt diye bomba sesi gibi bi ses gelmişti:)) o gündür usb ye bişi takarken çok itina ile takıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.