arkadaşlar ben önceden dandik powersupply kullanıyodum arada bir usb im çalışmıyodu. forumlarda bunun powerin güç yetiremeyeceginden dolayı olabilecegi yazıyodu .bende gittim 175 milyona dijital centerden 500watt lık levicom aldım. 2 aydır kullanıyom .bugün yine usb sorun çıkardı. acaba power mı bozuluyor yavaş yavaş.
anakarında sorun olabiliir.
powerında sorun olma ihtimali düşük bencede. anakartın eskiyse yenilesen iyi olur.
ANAKARTIM 4 AYLIK
KARDES BİLGİSAYARIMDAN USB SÜRÜCÜLERİNİ KONTROL ET..CALISMASINDA HERHANGİBİR SORUN VARMI..VE SÜRÜCÜLERİ GÜNCELLEMEYİ DENE BENDEDE AYNISI OLDU BEN BU SEKİLDE HALLLETTİM...
bu sorun anakart dışında herhangi bi donanımdan kaynaklanmaz gibi geliyo bana .. fakat kaç usb girişin var makinanda.. kasanın önündekilerimi kullanıyosun yoksa anarttakilerimi.. hepsinde de sorunla karşılaşıyosan sürücü problemi olabilir.. kolay gelsin
hem öndeki hemde arkadakilerde oldu bu problrm ama usb sürücülerini yükleyemedim pc yi aldıgımdan beri.anakart cdsini takıyom usb driverini yükle diyom.programda bunun yüklenmesine gerek yok diyo zaten windows tanıyor .diye biyazı çıkıyor.