arkadaşlar, linkini bıraktığım şu usb jack girişi işe yarar mı? bendeki 2 jack girişi de bozuk da. teşekkürler. https://www.n11.com/urun/alfais-al-4505-71-usb-ses-karti-1363675?magaza=cdastore ya da daha kalitelisini ve fiyatı uygun olanını önerir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evtbenhako -- 17 Şubat 2021; 0:13:15 > |
usb se kartları işe yarar mı
-
-
Evet zaten amacı o :)
Ben ses sistemi için optik desteğinden dolayı bu usb ses kartını aldım güzel. Eğer ses sistemi için alacaksanız bu tarz 5.1 desteği olan modellere bakın derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: senaxa5084Evet zaten amacı o :)
Ben ses sistemi için optik desteğinden dolayı bu usb ses kartını aldım güzel. Eğer ses sistemi için alacaksanız bu tarz 5.1 desteği olan modellere bakın derim.
bu cihazın optik girişi var değil mi?
peki hiç denediniz mi acaba? optik girişe bağlantı yapıp hoparlörlere çıkış yaparak? ses kalitesi nasıldır acaba? hiç xfi ses kartı kullandınız mı? ona göre karşılaştırır mısınız imkan varsa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam optik olarak hem giriş hem de çıkış desteği var. Ben Logitech Z625 de optik desteği var diye deneme amaçlı aldım ve o şekilde çıkış olarak kullanıyorum memnunum. Daha önce harici ses kartı kullanmadığım için bir kıyaslamada bulunamayacağım maalesef :)
Yazılım menüsü bu şekilde:
-
quote:
Orijinalden alıntı: senaxa5084Evet hocam optik olarak hem giriş hem de çıkış desteği var. Ben Logitech Z625 de optik desteği var diye deneme amaçlı aldım ve o şekilde çıkış olarak kullanıyorum memnunum. Daha önce harici ses kartı kullanmadığım için bir kıyaslamada bulunamayacağım maalesef :)
Yazılım menüsü bu şekilde:
birşey daha sormak isterim eğer bilgi veya tecrübeniz var ise;
bu cihaz mesela televizyonun optik çıkışından 6 kanal ham dts sesi alınca analog çıkışa aynı şekil veriyor mu çevresel ve orijinal bir şekilde yoksa sanallaştırarak veya müdahale ederek mi veriyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam deneme şansım olsa deneyip bilgi verirdim ama ne yazık ki öyle bir seçeneğim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X