Şimdi Ara

USB Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, masaüstü bilgisayarıma wi-fi adaptörü takarak internete bağlanıyorum. 50 mbit internetimi bilgisayarımdan 10mbitmiş gibi kullanıyordum ama çok da yavaş olmadığı için çözmeye uğraşmamıştım. Geçenlerde razer deathadder mouse aldım ve usbye taktığım anda internet hızım aşırı düşmeye başladı. bir şey indirmek istediğimde mousenin usbsini çıkartıyorum ve düzeliyor. Kasayı açtım temizledim ve PSU hakkında internetten biraz bilgi edindim. Toplamda 600w veren ve 12v kanalına 432w ayıran bir psu kullanıyorum. Bilgisayarım öyle ahım şahım bir şey değil 5 sene önce güzel sayılabilecek bir bilgisayar. Böyle bir sorunla karşılaşınca ilk olarak wi-fi adaptöründen şüphelendim ancak başka pcye takınca kusursuz çalıştı. Bilgisayarcıya gidecek imkanım yok şu aralar, ben de buraya yazarak bilgilenmek istedim. Ayrıca Bilgisayarı usbler takılıyken açmaya çalıştığımda ekrana anakartın markası Gigabyte geliyor ve kalıyor. USBlerden çıkartınca sorunsuz açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi forumlar.

• -anakart sürücüsünü güncelle
    -farklı slotlara takarak dene
    -usb modelini kontrol et ( USB 2.0 veriyolu 5.00 volt, 500 mA çıkış verirken USB 3.0 veriyolu 900 mA çıkış değerine sahiptir )
    -kaç usb portu kullanıyorsun hangi cihazlarla ve anakart - psu - wifi adaptörü marka modelini yazarmısın.
  • Anakart sürücümü güncelledim fakat bir şey değişmedi. Anakarttaki kablolar doğru usb girişlerine gidiyor, sadece usb 2.0 kullanıyorum ve dediğin gibi bütün portları ayrı ayrı denemiştim değişen bir şey olmamıştı. Toplamda 4 usb portunu kullanıyorum hepsi 2.0. Mouse, klavye, kulaklık ve wifi adaptörü. Anakart modelim şu Gigabyte 970A-UD3, PSU ise şu Xigmatek Calibre XCP-A600 600w, wi-fi adaptörü ise TP-Link TL-WN722N. klavye de mouse da chroma olduğundan çok enerji çektiğini düşünüyorum ama emin olamadım. İlgin için ayrıca teşekkür ederim, mesajını merakla bekliyorum.
  • Yeni nesil mouselar ışıklı mışıklı olduğu için fazla elektrik çekiyorlar. Dolayısıyla eski sistemlerin psu şu fazla dayanamıyor. Bence sen anakartını yakmadan önce bu bilgisayarcıdan rica et sistemine uygun bi psu versin denesin durumun varsa da al dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsdsudden kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum yakında hiç bilgisayarcı yok malesef, arkadaştan rica edicem arabayla götürücez artık.
  • Aman dikkat 200 300 lira için 1000 liralık masrafa düşmeyin. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.