Şimdi Ara

usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DFI LANParty NF4 SLI anakartım var... arkasında 6 adet usb girişi var. ve kasanın ön tarafında da 2 adet usb girişi var... toplamda 8 ediyor.. bu 8 adet usb düzgün şekilde çalışıyor... ama gelin görünkü bilgisayar sürekli "usb aygıtı bulunamadı " bozuk hatalı baloncuğu çıkıyor. ben baloncuga tıklayınca iki adet usb yi bilinmeyen aygıt olarak gösteriyor.. bu bilgisayar - özellikler - donanım- aygıt yoneticisinde de aynı durumu gosteriyor.. bir çözüm bulamaım buna ve sürekli baloncuk çıkarması dikkatimi dağıtıyor... bu konunun çözümünde yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum....

• Ayni sorun bende de var hocam ama ayni aygıtları başka bilgisayara takınca görüyor. Garip valla nerede yanlışlık var bende çözemedim.
  • üstad aynı aygıtları başka bilgisayara takınca görüyor demişsin... bu zaten anakart üzerinde oluşan bi durum ... 8 adet usb düzgün çalışıyor ve pc yinede iki adet usb girişini bilinmeyen aygıt olarak gosteriyor... oysa çalışmayan giriş yok.. bakalım inşallah cevap veren birileri çıkar...
  • Abi bende ki durum ayni değil o zaman çünkü 3 usb girişi var ve bu usb girişleri aygıt seçiyor mesela hard disc i hangisine takarsam takayım görüyor gel gör ki n 91 i takıyor um yok direk o ibare beliriyor yok sadece bu sefer diye. Özetle benimkiler çalışıyor ama aygıt seçiyor. Son birşey de şu ki arkadaşın eski bir usb belleği vardı markasıy filan usb 1 teknolojisi kullanılmış gibi geldi çünkü çok yavaş atıyordu benim n 91 de öyle zaten. Onunla alakalı olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backpackingman -- 12 Aralık 2009; 10:52:05 >
  • valla üstadım ben bişey anlamadım bu işden.. umarım bi yardım eden cıkar.. olmazsa o baloncuk uyarısını kapatacam bi yerlerde okumuştum onu
  • anakartın Cd sinden chipset ve USB ile ilgili tüm driverları yeniden yükle. sorunun muhtemelen driver hatasından kaynaklanıyor...

eğerki düzelmezse aygıt yöneticisinden üzerinde soru işareti olan donanımları sağ tuşla "sürücüyü güncelleştir" ve cdden ilgili yeri göstererek manuel olarak tanıtmayı dene.

eğer yine olmuyorsa işletim sisteminle ilgili bi sorun olabilir.

sonucu bekliyorum... kolaygelsin...
  • anakart cd si yok olsa denicem... bir türlüde bulamadım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba usb tanımama sorunu
    17 yıl önce açıldı
    USB Hoparlör sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohacker
    anakart cd si yok olsa denicem... bir türlüde bulamadım ..

anakartının marka ve modeilini googlede aratarak bulabilirsin gerekli sürücüleri
  • şu sitede nforce chipset driverını bulabilirsin. bu driverla birlikte USB lerde kurulacaktır.

http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmdownload

usb sorunu
  • hocam o resimdek ırmızı içine aldığın yer varya .... işde ben orda select model kısmını değişemiyorum sayfada.. olmuyor kısaca.. sizin sectiğinizi seciyor ama altta select model yazan kısım ole kalıyor hiç bişi olmuyor.
  • Usb sürücülerle ilgili çok sorun var. Sürücülerinden tutun da kullanılan kablolara kadar. Genellikle formattan sonra tıkır tıkır çalışan usb girişleri bir süre sonra usb bilinmeyen aygıt olarak görünüyor. Çözüm için aşağıdaki link faydalı olabilir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_17889657/printable.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.