Bildirim
usb sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1- dosyayı winrar ile sıkıştırıp boyutunu küçülttükten sonra kopyalayabilirsiniz...
2- bellek içindeki bazı bilgileri silip-taşıyıp yer açtıktan sonra kopyalayabilirsiniz...
3- belleği 32 lik ile değiştirebilirsiniz... -
Disk biçimi nedir? NTFS,FAT32 hem çoğu zaman görünen boyut ile bellekte kaplanılan boyut arasında fark oluyor. -
fat32 formatli diske max 4gb veri atabilirsiniz. onu ntfs formatlayin gonderdiginiz dosyayi anca boyle kabul edebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
fat32 formatli diske max 4gb veri atabilirsiniz. onu ntfs formatlayin gonderdiginiz dosyayi anca boyle kabul edebilir
Usb yi ntfs olarak formatlamak sadece win 7 ye özgün bir durum olarak biliyorum,xp kullanıyorsa arkadaş böyle bir durum sözkonusu değil yoksada win 7 kullanan birinden bu durumu halledebilir. -
win 7 şart değil nfts için çeşitli programlar bunu yapıyor. -
vtnsvr teşekkür ederim. o yöntemleri biliyorum ama birincisi usb li dvd player dan izleyeceğim için rarlamadan atmam gerek. (hd olduğu için o kadar büyük)
ikincisi bellekte başka birşey yok biçimlendirilmiş durumda üçüncüsü 32 lik almadığıma pişman oldum :)
net_katil teşekkürler şu an disk biçimi fat32 bununla alakası olabilir mi ntfs olarak biçimlendireyim mi? -
diğer cevapları da gördüm herkese teşekkürler win7 kullanıyorum ve hemen ntfs olarak deniyorum. -
evet ntfs e çevirdim şimdi atıyor. inşallah dvd player ntfs okuyabiliyordur. akşam eve gittiğimde göreceğim artık. herkese teşekkürler. -
Hocam dvd playerin 14gb lik divx okuyacagini sanmiyorum ama basarilar
bu ara hocam su 2.6 islemcinin arkasinda cift cekirdenk yazmissin. o HT olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Hocam dvd playerin 14gb lik divx okuyacagini sanmiyorum ama basarilar
bu ara hocam su 2.6 islemcinin arkasinda cift cekirdenk yazmissin. o HT olacak
dvd player hd 14 gb olması normal film de hd olduğu için. Okumazsa atarım camdan aşağı. :) O imza da eskiydi zaten ben de şimdi onu güncelliyordum. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X