Şimdi Ara

USB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, usb yi takıp settingsten usb connection a girdiğimde:
    if the host does not detect ste connected system. go to settings system settings and usb recharge to Off tettings off may allow the system to be detecded.

yazısı çıkıyor. Burada yazılanı yapıp system settıngte usb charge ı off yapıyorum. bu sefer girdiğimde lütfen bekleyin yazıyor, ama ne kadar beklesemde bir sonuç çıkmıyor. Sorunun kablodan olduğunu zannetmiyorum; çünkü kabloyu başka bir alette denediğimde çalışıyor. Bilgisayarın usb girişinde de sorun olmadığını düşünüyorum. Sorun psp nin usb girişinde olabilir diyorum, fakat usb den şarj oluyor psp. Recovery menüden Toggle USB'ye gieip enabled yaptım fakat sonuç hala aynı. Sorunun nedenini veya nedenlerini bilenler cevap yazabilirse memnun olurum.

• "restore default settings" yapıp tekrar denemeniz fayda sağlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****.

"restore default settings" yapıp tekrar denemeniz fayda sağlayabilir.

dediğinizi yaptım, ama sorun devam etmekte. Ayrıca dediğinizi yapmadan önce onay tuşu x di, ama şimdi o (yuvarlak tuş ) oldu, bunu nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabutta Rövaşata

dediğinizi yaptım, ama sorun devam etmekte. Ayrıca dediğinizi yapmadan önce onay tuşu x di, ama şimdi o (yuvarlak tuş ) oldu, bunu nasıl düzeltebilirim.

x tuşunu recovery menüden advanced> enable hacks >var dı galba... 1 aydır psp oynamadım unutmuş olabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    USB Wireless Adaptör Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    USB Hoparlör sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.