Şimdi Ara

USB sorunu!!!(Devre dışı kalıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    imzamdaki sistemimde usb ye taktigim herhangi bir cihaz bir kaç dakka sora yada hemen yada bazen baya uzun süre sora devre dışı kaliyor.Bluetooth örnegin takıyorum bi kaç dosya atabiliyorum telefondan sora bluetooth devre dışı kaliyor...
    sorun sizce ne olabilir ne yapabilirm??

• sorun bütün usb portlarındaysa, anakartının en güncel usb driver ını indirip kurmayı dene.

sorun sadece 1 tanesindeyse diğer portları dene...
  • Bende aynı sorunu yazmak için daha önce topic açılmı diye bakıyordum sistem deredeyse aynı:
    amd athlon 2500+
    epox 8rda+(en son bios sürümü yüklü)
    2* 512 mb ddr 333
    160gb samsung ide
    xp pro sp2
    usb portlarda klavye, mouse(ayrıca ps2 klavye mause ile aynı anda kullanıyorum) epox bluetooth, lexmark 1150 yazıcı herzaman takılı usb card reader(all in one tipi) arada sırada takıyorum.....
    klavye ve bluetooth asla sorun çıkarmıyor...
    ama mause bazen açılışta görünmüyor....takıp çıkarınca çalışıyor....
    yazıcı bazen çalışır, sıklıkla usb kabloyu takıp çıkarmam gerekir.....
    asıl sorunum usb flash bellekler asla bir bellekteki tüm dosyaları direk bilgisayara atamadım dosya aktarırken yarım kalır.Buda duruma bağlı mesela foto mak ile çektiğim resim ve videoları atarken 5-10 tanesini kopyalar sonra takılır. Usb fişini takar çıkarırım devam eder biraz dan yine takılır... Çözemedim açıkçası
    durum usb portun 1.1 yada 2.0 olmasıylada alakalı değil birinden çıkarıp diğerine takınca da aynı şey olıuyor.
    Sırf bu yüzden sanırım bilgisayar değiştireceğim.....

Bu arada cihaz çalışırken hiç bir programda yada uygulamada hata vs. olmuyor sadece usb de sorun anlayacağınız gibi....
    Yardımınız olursa gerçekten sevinirim.....

• bluetooth bile aynıymış benim mouse da sorun çıkartmadi usb den baglı oldugu halde hep çalişir vaziyette ama bluetooth veya kamera bi müddet sonra donuyor :S
    cidden sinrimi bozmaya başladi aartik
  • arkadaşım yazıcının USB kablosunu atacaksın yerine USB 2.0 destekli kablo alırsan yazıcının devredışı kalma sorunu ortadan kalkacaktır.
  • virüs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi devre dışı sorunu !!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.