Şimdi Ara

USB Stick Formatlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SanDisk 8Gb USB Stick var,bunu ilk aldığımda FAT32 formatladım,ama şimdi bir program var yükleyeceğim
    ve uyarı veriyor format FAT veya FAT16 olacak diye,kesinlikle FAT32 olmaz deniyor,şimdş ben Disk Yönetiminde
    ilgili sayfayı açtım biçimlendir dedim ama gelen pencerede sadece FAT32 görüntüğü için bu Stick i nasıl FAT veya FAT16
    ya formatlayacağım yeniden,yoksa bu mümkün değilmidir? ilk defa ham iken FAT32 yaptığım içinmi şimdi diğer formatları
    göremedim veya bu Stick ler sadece 1 defamı formatlanabiliyor acaba?

Sistemimde XP Pro kullanıyorum

Yoksa yarın gidip yeni bir Stick alacağım herhalde bunu FAT veya FAT16 diye formatlayabilirim ?

• easeus partition manager ya da hp usb format utility

bunları bi deneyin
  • he riki programıda denedim ama hiçbirisi FAT32 olan USB mi FAT veya FAT16 ya çeviremedi,seçenek olarak
    ya FAT32 yada NTFS birde anlamadığım bir başka format seçeneği çıktı exFat gibi bir şeydi.

bugün Vatana gittim yeni bir USB stick için 4Gb lik bana yeter ama oradaki görevli artık yeni nesil tüm
    USB lerin FAT32 olarak geldiğini ve FAT-FAT16 kalmadığını ve çeviremeyeceğimi söyledi,sonra benim Bilgisayarcıya
    gittim o da benzer şeyleri söyledi eskiden kalma imiş FAT ve FAT16 lar,nasıl iş anlamadım program yeni,
    cihaz yeni FW ekim tarihli ama adamlar FAT32 olmaz bunu FAT veya FAT16 ile yükleyecesiniz diye uyarı vermişler

çözüm varmı arkadaşlar? yada birisinin elinde eski böyle bir USB FAT veya FAT16 lı bulmak lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanci35 -- 27 Ekim 2010; 13:55:55 >

• o zaman birde şöyle sorayım arkadaşlar
    piyasada fat,fat16 formatlı eski USB stickleri nereden bulabilirim 256mb veya 512mb olabilir????
    sıfır veya 2.elde olabilir
  • 2gb fat 16 formatlanabiliyor diye biliyorum.

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=482554&SList=12160=2 Gb;

1 gb bulabilirseniz onu alın garanti olsun. çünki 2 gb formatlama sınırı.
  • bilgi için teşekkür.
    birde öyle deneyeyim bakalım ne çıkacak,daha önce sorduğum bazı kişiler eski düşük kapasiteli stick bulursam
    bunlarla fat ve fat16 olacağını söylemişlerdi,örneğin 1gb alıp bakmak lazım dedim ama o Sitede 1 lik hiç kalmamış gişbi
    görülmektedir bu durumda 2lik ten şansımı deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanci35 -- 30 Ekim 2010; 23:54:05 >
  • merhaba
    benim elimde 1 adet 512 mb çok az kullanılmış kıngston ve 1 tanede 1 gb lik var epeydirde kullanmıyorum bazı eskı fotograflarımı kopyalamıstım yedeklemek ıcın 1-2 yıldır bir köşede nerdeyse sıfır gıbı duruyorlar 2 side canavar gibi
    galiba elnizdeki özel bir proje için bu eski format biçimini destekleyecek cihazlar arıyorsunuz tam size göre isterseniz bunalrı size verebilirirm 1 i veya 2 si birden de olur
    detaylar için iletişim için benimle temasa gecebilrisiniz ben ıstanbul dayım ıstersenız size iletebilirim
    iletişim adresi aşağıda ki e mail adresinde
    prototip2@mynet.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sn.prototip çok teşekkürler teklifiniz için ama olayı sonunda hallettim
    dün Darty den buldum 2Gb lık bir stick ve programı buna yükleyip attım,stick FAT32
    geliyor ama biçimlendir seçeneğinde FAT da olduğu için bende FAT seçtim ve sorun halloldu,
    demekki böyle bazı programlar için küçük kapasiteli ve FAT seçenekli stickler bulmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.