Bildirim
Usb uzatma kablosu işe yararmı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Açıkcası USB kablosunda standardın haricinde (1.8mt veya 2mt) uzunlukta olan kabloların kullanımını önermiyorum çünkü USB kablosunun standardı ve veri aktarımları sınırlıdır. -
usb wirelles kendi uzatma kablosu 1.5m ekbolarak oem uzatma takildigi zaman calismiyor denemeden bisey soylemek zor. bazi cihazlar usb bellek, harici hdd 10 m kabloyla bile calisiyor. bazilari ise calismiyor usb wirelles gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 2 adet 5 metrelik kablo kullanıyorum kayıp yok markasını hatırlarsam yazarım hepsiburada dan almıştım
edit : marka digitus tu hatırladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 27 Kasım 2014; 16:32:00 > -
USB'yi ne için kullanacağını anlamadım. Modem'i bilgisayarına USB ile mi bağlayacaksın? -
Kablonun usb olduğuna emin misiniz? ethernet olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
USB'yi ne için kullanacağını anlamadım. Modem'i bilgisayarına USB ile mi bağlayacaksın?
aynen usb ile baglıycam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X