Şimdi Ara

Usb Wireless Adaptör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yaklaşık 50 metre mesafede 3 duvar içinden geçerek çekebilecek bi adaptör arıyorum.Asus usb n14 e baktım kötü yorumlar var tplink 7200 ve 8200 nd lerdede kötü yorumlar var .Internet bağlantısı hızlı bana online oyunlarda torrentde sıkıntı yaşatmıcak bi cihaz lazim yardım ederseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinyali üç duvardan geçer şeklinde bir adaptör üretilmiyor. Radyo-frekans la iletişimde sinyali birçok dışetken etkiler. Tamamıyle bu etkenleri hesap etmek ve kestirmek neredeyse imkansızdır. Bu sebeple en iyi ihtimale yönelerek deneme riskini göze almanız gerekiyor. Kesin şu çalışır denebilecek bir adaptör yok.

Bütçe sorunu yoksa nsm loco m2, cpe210, wa7210n, alfa n2s gibi bir cihazlara yönelin. Bunlar outdoor cihazlardır bina içinde değilde dışarıda kullanılır ve çok güçlüdürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar güçlü bi cihaz gereksiz sanirim benim için karşi apartmandakini güçlü çekse yeter

• wn 8200 nd siparis ettim bakalim

• TidBit kullanıcısına yanıt
    hocam bu aygıt tam olarak ne işe yarıyor?
  • masaüstü bilgisayara veya wifi si olmayan bilgisayara usb yerinden takiyorsun wifi gorevi goruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TidBit

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yaklaşık 50 metre mesafede 3 duvar içinden geçerek çekebilecek bi adaptör arıyorum.Asus usb n14 e baktım kötü yorumlar var tplink 7200 ve 8200 nd lerdede kötü yorumlar var .Internet bağlantısı hızlı bana online oyunlarda torrentde sıkıntı yaşatmıcak bi cihaz lazim yardım ederseniz sevinirim :)

Bu tarz cihazlardaki kötü yorumlar genellikle beklentinin yüksekliğinden kaynaklaniyor, adam istiyor ki daglara taslara cekim gucu yaysin, bazi kanun disi satilan cihazlar var onlari zaten piyasada bulamazsiniz ordan burdan bulursunuz. Tplink modellerini de inceleyin, ben usb-n14 icin yazacagim usb-n14 yuksek kazancli bir cihaz yani daha fazla cekim gucunu cihazin gucunu arttirmadan veriyor ve veri transferi hizini ve gecikmeleri mumkun oldugunca ideal tutuyor ama duvarlari gecip km lerce cekme ihtimali yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alet geldi bugun bekledigimden buyuk biseymis. Performansi gayet iyi çok wifi agi buluyor sinyal dusuk gosteriyor ama baglaninca sinyal %70-80 oraninda artiyor. Ben telefonumun internetini actim adaptorun yanina koydum hızına baktım sonra evin en uzak yerine goturdum hız yine aynı kaldı şiddetle tavsiye ediyorum
    Tp link wn 8200 nd

• quote:

Orijinalden alıntı: TidBit

wn 8200 nd siparis ettim bakalim

Cihazdan memnunmusun?Cihazdan önce kaç diş çekiyodu sonra ne kadar çekiyo hızı falan nasıl
  • merak ettiğim soru, laptopta az çekim sorunuyla kullansak iş görürmü, laptopta kendi anteni yerine bunu kullanmak mümkünmü ?
  • Kendimi Bilmem kullanıcısına yanıt
    zaten wifi adaptörler bunun için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendimi Bilmem

merak ettiğim soru, laptopta az çekim sorunuyla kullansak iş görürmü, laptopta kendi anteni yerine bunu kullanmak mümkünmü ?

Laptopu evde kullanıyorsan 1000mW gücünde ki wifi adaptor alabilirsin.Ap nerede bilmiyorum onun için bir görüş belirtemem.Laptopun wifisinden kat ve kat daha iyi çekeceklerine eminim.Dükkanımda satışta olan ürünleri inceleyip piyasa fiyatlarını karşılaştırabilirsin.
  • 3 duvardan geçecek bir db seni kısa sürede kanser eder hiç uğraşma :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.