Şimdi Ara

Usb3 çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri çok konu açtım farkındayım ama aldığım yeni parçalar yüzünden bir sorunu çözüyorum, başka sorun ortaya çıkıyor.

Usb3 hiç çalışmıyordu sorunu çözdüm fakat bu sefer Usb3 aşırı yavaş. Mause'yi takıyorum, dona dona gidiyor. Kulaklığı takıyorum ses kesiliyor arada. Wireless adaptörü takıyorum internet çok yavaşlıyor ve takılmalar oluyor...

Usb2'ye taktığımda bu sorunların hiç biri kalmıyor.

Sorunu nasıl çözebileceğim konusunda fikri olan var mı?

Driveri kurdum. Bios'da enabled yaptım.

• dostum acdıgın konular denk gelıyor bır kac gundur ..belkı net cevaplar bulamadın hıc bılıyorum fakat acdıgınız yenı bır konuda bır oncekını bırsekılde cozdum dıye yazıyorsunuz .. cozdugunuz sorunları nasıl cozdugunuzu konularınıza son olarak eklersenız takıp eden yardımcı olmaya calısanlar adına hem bılgı hem tecrube olmus olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

dostum acdıgın konular denk gelıyor bır kac gundur ..belkı net cevaplar bulamadın hıc bılıyorum fakat acdıgınız yenı bır konuda bır oncekını bırsekılde cozdum dıye yazıyorsunuz .. cozdugunuz sorunları nasıl cozdugunuzu konularınıza son olarak eklersenız takıp eden yardımcı olmaya calısanlar adına hem bılgı hem tecrube olmus olur ..

Doğru söylüyorsunuz yazayım hepsini tek tek.

Şu sorunu da halletsem başka bir şey kalmayacak galiba.
  • BIOS'un son sürümünü update ettim. Bilgisayar reset attıktan sonra Windows başlangıç ekranında bilgisayar kendiliğinden reset atmaya başladı.

BIOS'a girip IntegratedPperibherals>Sata mode>Native Ide yaptım. Kaydedip çıktım. Şu an usb3 normal şekilde çalışıyor. İnşallah başka sorun çıkmaz
  • gozun aydın .. gule gule kullan epey ugrasdın ..
  • usb 3.0 lar neden bu kadar sorun çıkarır bilmem...herkeste ayrı bir sorun...anakart üreticileri iş gevşek bırakıyorlar belli...iyide usb 3.0 için hepside olmaki yav...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.