Şimdi Ara

üsküdarda bütçeyi kasmayacak genç işi cafe-restoran?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
20.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazar günü kız arkadaşımla üsküdara gidicez gün boyu gezmeyi planladığımız için bir yerlerde oturup yemek içmek gerekicek. Üniversite öğrencisi olduğum için belli bir gelirim yok ve pahalı olmayan genç işi karnımızı doyurabileceğimiz bir yer lazım. Üsküdarda deneyimli olanlar lütfen yardımcı olun.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üsküdar'da Bütçeyi Sıkmayan Genç İşleri için Uygun Fiyatlı Kafe-Restoranlar

Üsküdar, İstanbul'un hareketli bir ilçesi olup çok sayıda uygun fiyatlı yemek seçeneğine ev sahipliği yapmaktadır. Bütçeyi zorlamadan yemek yiyebileceğin genç dostu kafe ve restoranlar arıyorsan, işte dikkate almanı önerdiğimiz bazı yerler:

• Muratbey Börekçisi: Lezzetli ve doyurucu böreklerin tadını uygun fiyatlara çıkarabileceğin bu mütevazı mekan, hızlı ve güler yüzlü hizmetiyle öne çıkıyor.

• Çınaraltı Cafe: Üsküdar Meydanı'na yakın konumdaki bu kafe, geniş menüsü ve bütçe dostu fiyatlarıyla öğrenciler ve genç profesyoneller arasında popüler.

• Köfteci Yusuf: Geleneksel Türk mutfağının tadını çıkarmak istiyorsan, Köfteci Yusuf tam da sana göre. Lezzetli köfteleri ve uygun fiyatlarıyla bütçeni zorlamadan doyasıya yemek yiyebilirsin.

• Simit Sarayı: Türk kahvaltısının vazgeçilmezleri arasında yer alan simit, poğaça ve açmaların yanı sıra çay ve kahve gibi içecekleri uygun fiyatlarla sunan bir zincir kafe.

• Tadım: Türk ve dünya mutfağından çeşitli lezzetleri uygun fiyatlarla tadabileceğin bu kafe-restoran, merkezi konumu ve geniş menüsüyle dikkat çekiyor.

• Kireçburnu Sahil Lokantası: Sahil kenarında keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Balık, ızgara ve mezelerden oluşan zengin menüsü, uygun fiyatlarıyla bütçeni zorlamayacak.

• Hacı Bekir: Tarihi bir Türk şekerlemecisi olan Hacı Bekir, hem tatlı hem de tuzlu atıştırmalıklar sunmaktadır. Lokum, şekerleme ve baklava gibi lezzetleri uygun fiyatlarla bulabilirsin.

Bu öneriler sayesinde Üsküdar'da uygun fiyatlı ve genç işi kafe-restoranlar keşfedebilir, bütçeni zorlamadan keyifli yemek deneyimleri yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardımcı olabilcek kimse yokmu?
  • Capitol'e doğru çıkın burger king'den 2 steakhouse menü alırsın 15tl fiyat.Üsküdarda herhangi böyle bir menü daha pahalıya gelir.Öğrenciyim demişin yani tutupda niyazibey'i falan önermedim.Sıcakta kebap gitmez ama doğancıların sırasında Günaydın Kebapcısı var.Eğer kumpir severseniz belediyenin yanında Katibim kumpir cafe vs. var.Ama dediğim gibi 2 kişi en ucuz burgerking derim.
  • Ben Üsküdar'da yaşıyorum ve sana 3 şey söylemek istiyorum:

1. Üsküdar'da sevgiliyle gezilmez.
    2. Sevgiliyle Burger'a gidilmez. (Eğer hala "çıkma" aşamasındaysanız, hala "kız arkadaşın" ise)
    3. Burada çok "karafatma" var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 24 Temmuz 2009; 21:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGRAMAN

Capitol'e doğru çıkın burger king'den 2 steakhouse menü alırsın 15tl fiyat.Üsküdarda herhangi böyle bir menü daha pahalıya gelir.Öğrenciyim demişin yani tutupda niyazibey'i falan önermedim.Sıcakta kebap gitmez ama doğancıların sırasında Günaydın Kebapcısı var.Eğer kumpir severseniz belediyenin yanında Katibim kumpir cafe vs. var.Ama dediğim gibi 2 kişi en ucuz burgerking derim.

teşekkür ederim burger son seçenek olur ama yinede aklımda tutarım sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmuT

Ben Üsküdar'da yaşıyorum ve sana 3 şey söylemek istiyorum:

2. Sevgiliyle Burger'a gidilmez. (Eğer hala "çıkma" aşamasındaysanız, hala "kız arkadaşın" ise)

bende üç şey soruyorum:
    1. üsküdarda neden sevgiliyle gezilmez
    2. olduda canım burger'a gitmek istedi beni burger'da terk mi edicek?
    3. karafatmayı anlamadım açıklarsan sevinirim.
  • quote:

Kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum.. Üsküdarda manitayla dolaşıcaksan seçeneğin çok az bi kere.. Sana tek önerim sahildeki red & black cafe olabilir ya da cafe marina(ama marinaya gidersen aç dönersin doru düzgün menü yok)

Arkadaşın karafatma dan kastı yüzde 99'unu kürtlerin oluşturduğu apachelerdir.. Biri sevgiline yan gözle bakar ya da bi laf atar, senin kafan bozulur(ki bu olayın gerçekleşme ihtimali yanındaki hatunun güzelliğiyle doğru orantılı olarak en az % 75 tir).. Kısacası kavga falan edersin olan size olur.. Bence ilişkinizin geleceği için üsküdardan vazgeçin.. Forever kadıköy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 25 Temmuz 2009; 11:31:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

quote:

bende üç şey soruyorum:
    1. üsküdarda neden sevgiliyle gezilmez
    2. olduda canım burger'a gitmek istedi beni burger'da terk mi edicek?
    3. karafatmayı anlamadım açıklarsan sevinirim.

1-)Sevgilini öpsen tip tip bakacak bolca insan var.
    2-)Bunu bende anlamadım ama fast food yerine başka bir yer daha uygun olur sanki.
    3-)Karafatmadan kasıt çarşaflı arkadaşlar sanırım.

Kız kulesi sahilden hareme doğru giderken bolca mekan vardı aslında.Fiyatları nedir tam bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 25 Temmuz 2009; 11:24:13 >

• Yanlişiniz var dostlar,20 senedir uskudar'da yasayan birisi olarak apaçi vs gibilerin diger ilçelere (kadikoy emınonu) gore daha azdir.Ancak Uskudar'da hatunla gezilmez,ben genelde sadece orda bulusuyorum ve cikiyorum bu ilçeden maksımum yapacaginiz şey capitol'e gitmek olur.Guzel mekandir,gider burger 'e takılır ustune bide starbucks'da espresso machıato içersiniz. ::)

Hem anlamadiğim birşey var hatunla burger'e neden gidilmesin nealaka? Sacmalamayın dostlar, gidip bi restauranta balık biftek yanında beyaz ve kırımızı sarap iççek degiliz ya

Uskudar Mado cafe tercih edilebilir,yanında da bitane kebabci var hizmet fena degil,kebab + birsuru secenek var,kumpire kadar

• Kızla Üsküdar'a gidilmez.Öpmek istesen tip tip bakıyorlar.Sahil dışında gezicek yerde pek yok.
  • oldu o zaman avrupa yakasında bi yer önerin dostlar üsküdar out oldu
  • quote:

senin uskudarda yasadıgından emin degilim bende uskudarlıyım fkaat diger ilcelere gore gayet sessiz sakin ailecek gezilecek yerlerin basında gelir fazla mekan olmayabilir zaten bilen de kadıkoye gecer direk fakat sahilde cay bahceleri veya salacakta kızkulesine karsı oturmak ayrı bir keyif bunuda baska yerde yapamazsın
  • Konu hort oldu ama kardeş üsküdar kızla gezilcek pek yer yok sahil kesimi cok dar
  • cevelry C kullanıcısına yanıt
    Adam belki evlendi birader niye hortluyorsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu harbiden hortlamış arkadaşlar kaç yıl geçti aradan üniversite bitirdim askerliği aradan çıkardım çok şükür iş güç sahibiyim. Bu arada 2 senedir nişanlıyım. Evet üsküdara gidilmez matah bir yer yok orada Bu yaz düğünüm var kısmetse evleniyorum.
  • quote:

Konu harbiden hortlamış arkadaşlar kaç yıl geçti aradan üniversite bitirdim askerliği aradan çıkardım çok şükür iş güç sahibiyim. Bu arada 2 senedir nişanlıyım. Evet üsküdara gidilmez matah bir yer yok orada Bu yaz düğünüm var kısmetse evleniyorum.

Darısı başımıza hocam.
  • Oha konuya bak be

Hocam hayırlı olsun

Bu arada cidden Üsküdarda manitayla gezilmez. Kız kulesi tarafı ya da Fethipaşa belki olabilir
  • Üsküdarda pek gezmiyoruz arkadaşlar. Konuya yazan arkadaşların da dedikleri gibi karafatma çok var ve rahat edemiyor insan. Yolda yürürken bile tip tip bakıyorlar. Konu da biraz dizi gibi olmuş 2009 dan bu günlere :)
  • quote:

Üsküdarda pek gezmiyoruz arkadaşlar. Konuya yazan arkadaşların da dedikleri gibi karafatma çok var ve rahat edemiyor insan. Yolda yürürken bile tip tip bakıyorlar. Konu da biraz dizi gibi olmuş 2009 dan bu günlere :)

Keyifli olmuş ama konu :) Hayırlı olsun bu arada mutlu evlilikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.