Şimdi Ara

USR 9110a 5/7dB lik Anten????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 9110 US Robotics modem aldım en son, ama evde koydugum bi odadan oteki odaya çekmedigi için, ek 5 yada 7 desibellik anten almayı dusnuyorum.Aranızda hiç anten satın alıp USR modeme takan oldu mu? Bi Verim alabildiniz mi?
    aslında ilkden kablo uzatıp USR modemi evin ortasına koymayı dusundum, o sayede evin her tarafından çeker diee, ama ethernet kablosu 15m,lyon olunca, onun yerine 25 milyona US roboticsin ek antenini alayım dedim.Sizce işe yarar mı? olmadı modemi yeni aldıgım için iade etme sansım da var..yorumlarınızı bekliorm.
    tesekkurler...

• evin çok büyükmü yaa? niye çekmiyorki? gerçi o çift antenli modelinden bizim şirkette var.şirketin bir köşesinde hiç çekmiyor.ilginç bi alet.iyi değil pek.3. katta oturan dayımlarda zyxell var ben 1. kattan sinyal alıyorum.
  • ben aldm bi faydası olmadı 9108 e..
  • roboticse isterseniz 14dbi anten alın pek işe yaramaz.bende antensiz linksys var (anten takma yeri var ama) arada 2-3 oda olmasına rağmen çekio valla.
  • hmmm şimdi iice kafam karıstı, usr ın sitesinde de 5dB lik antenler için %20 lik bi iileşme yapar dioo, bide 9110 USR a bu antenler takılamıo herhalde,cunku 9110un anteni cıkmıoo yerinden:S şimdi kablosuz modem aldık, kablo alıp evin ortasına uzatacaz artk:@ acaip bi durum:(
    hiç sevmedim bu işi 150 milyon para verioz kablosuz cekecek diee, sadece bi oda içinde cekioo
  • arakadaşım ben iki hafta kadar önce 9110 aldım evimin bütün odalarından rahatca bağlantı kurabiliyorum. Yanlız duvarların yapısı gibi faktörler etkili oluyormuş diye duydum.
  • bence modemden modeme deişiyor ya yok ole bişi yemişim duvarını prefabrk evde mi oturuorz yaw hepsi betonerme işte
    ha 10 cm ha 15 cm duvarlar
    nası yapıolar bu aletleri bole ya cep telefonları kilometrelerce sinyal alıp yolluor 5 katı buyuklugundeki bi alet yan odadan cekmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fritzbox 6490 Docsis 3.0 Modem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben usr sitesine sormuştum bu aletin anteni değiştirilmiyor
  • berbat bı modem ınternet gelığ gıdıo ben 1 seneden berı kullanıom hat cok kopuo
    bunun bı ustu war alcaksanız onu alın gri olanı
    bu modele anten takılmıo bıde onu solıyem
  • 0,48 güncellemesini yaparsan kopma problemi olmuyor Denmelerle doğruluğu kanıtlanmıştır
  • Arkadaşlar; x marka ve üzerinde 2 dBi'lık anteni olan bir ADSL modeme, 5/7/9 dBi'lık bir anten takarak herşeyin bir anda yüzde şu kadar düzelmesini beklemeyin. Siz anteni değiştirince, evet o modemin çıkış "gücü" artıyor. Ama sadece o kadar... ADSL modem sadece verici (yayınlayıcı9 bir cihaz değil ki: hem alıcı hem de verici bir cihaz... Aynı şekilde bilmem kaç kat yukarıdaki veya bilmem kaç duvar/oda ötedeki dizüstünüzün içindeki miniPCI kart halindeki kablosuz ağ devresi ve ekranı çevreleyen dahili anten bileşkesi de sadece alıcı değil, verici de bir düzenek. Yani siz modemden öteye "daha kuvvetli" sinyal yollasanız ve bilmem neredeki dizüstü o güçlendirilmiş sinyaller artık daha "iyi" alabilse dahi, geri gönderdiği sinyallerdeki performansı ne olacak; orası da önemli değil mi???

• quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

ben usr sitesine sormuştum bu aletin anteni değiştirilmiyor

USR-9110 (USR-5473 kitinde de aynı cihaz var...), aynen AirTies RT-210, RT-205 veya RT-211'de olduğu gibi sabit ve 2 dBi'lık antenlere sahip bir ürün olup burada kullanılan anten(ler)in, elektronik bilgisi ve lehim tekniği olmayan bir ev kullanıcısı tarafından sökülüp değiştirilmeleri mümkün değildir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.