Şimdi Ara

ÜST BACAK ÇOK KALIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hu5eyincan -- 8 Mart 2014; 11:41:28 >

• upp gerçekten yardım lazım.
  • koşu-bisiklet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

koşu-bisiklet :)
    asda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hu5eyincan -- 8 Mart 2014; 11:41:38 >
  • Squad yapma bacak çalışma ben çok ağır bacak çalıştım genetik de yatkınmış bacağım vücudun kalanına göre büyük görünüyor hoş değil :) ben eritmek için bi çabaya girmedim sadece çalışmayı bıraktım bacağı etkileyecek sadece squad ve deadlift yapıyorum. Eritmek için yapabileceğimiz çok bişey yok genetik bi olay bacaklarının insani boyutlara gelebilmesi için vücudun geri kalanının çok ciddi incelmesi lazım. Çözüm kafaya takmamak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Squad yapma bacak çalışma ben çok ağır bacak çalıştım genetik de yatkınmış bacağım vücudun kalanına göre büyük görünüyor hoş değil :) ben eritmek için bi çabaya girmedim sadece çalışmayı bıraktım bacağı etkileyecek sadece squad ve deadlift yapıyorum. Eritmek için yapabileceğimiz çok bişey yok genetik bi olay bacaklarının insani boyutlara gelebilmesi için vücudun geri kalanının çok ciddi incelmesi lazım. Çözüm kafaya takmamak :)
    asda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hu5eyincan -- 8 Mart 2014; 11:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hu5eyincan

asda

adamlar sana yardım etmeye calısıyor onlara bı cevap bıle vermeden 'asda' şeklınde konu uplamak nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.