|
Üst Komşu

-
-
HOMRA adlı kullanıcının, yanıtlanan konusu:
Şikayetler gerçekten meyvesini verir mi? Böyle giderse bir gün tutamayacağım kendimi.
-
Nerde oturuyosunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartal’da oturuyorum. Yöneticiye şikayet ettim kaç defa ama iyi arkadaşlar yöneticiyle. Beni geçiştiriyor anca yönetici. Diğer komşularda rahatsız bu durumdan en çokta yan komşusu ama gel gör ki kimse korkudan bir şey diyemiyor hocam. Neticede bir bıçak saplasa çok yatmaz belli hiç yatmaz diyorlar. Haklılarda. -
Bu saatte uyulur mu diyen biri nasıl düşünür bilemem ama kira ise çıkın gıtsın. İstersem gunduz uyurum kime ne
Kira değil maalesef. Keşke kira olsaydı bir dakika durmazdım. Bilginiz var mı hiç hocam nerelere şikayet etmeliyim bu mahlukatı. -
apartman hayatını ..,tabi gene yaşanır da toplumda eşek çok.
Seni koruyan hiçbir kanun yok malesef. Apartman demek tımarhane demek. Aslında gürültü yapan oy çokluğuyla atılabilmeli apartmandan. Gitsin ormanda yaşasın.
-
yurtdışına taşınıp suburb(banliyö)de yaşamak lazım
bu ülkede apartman hayatını bilmeyen milyonlar var.
-
Gerçekten hocam hayali bile çok güzel. Diktiler heryere beton yığınlarını, ne gerek vardı. Bir bina yapıyorsun madem yakıtımı mecburi kıl değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: HOMRA
Gerçekten hocam hayali bile çok güzel. Diktiler heryere beton yığınlarını, ne gerek vardı. Bir bina yapıyorsun madem yakıtımı mecburi kıl değil mi?2 yıl abdde yaşadım orada böyle sorunlar yok. bazen polis parkta müzik açanlara bile random ceza kesiyor.
şikayet bile olmadan yolda görürse yapıştırıyor , ya da uyarıyor.
burada gürültü konusu çok sıkıntı. resmen psikolojik şiddet. ama dediğim gibi toplumda sorun var , insanlar saygısız.
-
An itibariyle gece mesaimiz başlamış bulunmaktadır. Sanırım üst katında ciddi anlamda inşaat var. Başka açıklaması olamaz ya. Sanki evimin ortasında dozer, kamyon iş yapıyor, yan odada ustalar lahmacun yiyor. Allahım sabır ver. Şu an bu kişiyi nereye şikayet etmeliyim a dostlar. -
Şu Adana’da Amerikan askerlerine yapılan evler ve sokak öyle harika ki. Türkiye ye de harika yakışıyor, yaygınlaşması büyük temennim. Ah birde halkımız güzel bir eğitim alsa, veyahut kendini geliştirse empati yapmayı felan öğrense.... -
quote:
Orijinalden alıntı: HOMRA
Şu Adana’da Amerikan askerlerine yapılan evler ve sokak öyle harika ki. Türkiye ye de harika yakışıyor, yaygınlaşması büyük temennim. Ah birde halkımız güzel bir eğitim alsa, veyahut kendini geliştirse empati yapmayı felan öğrense....yaygınlaşması imkansız nüfus çok fazla bu ülkede.
insanlar 1 metrekarede 250 000 kişi yaşamayı seviyor. 1 mahallede 1 milyon apartman seviyorlar. yapacak bir şey yok maalesef
-
Apartmanlarda kurallara uymayan, gürültü yapan komşuların diğer oturanlar tarafından toplu olarak dövülmesi, pataklanması taraftarıyım.
Bazı ... çocukları sadece bundan anlarlar.
-
Nüfusun fazla olduğunuz pek düşünmüyorum hocam. Elbette detaylı araştırmalar sonucu bu kanıya varmadım üstün körü bir şahsi yorum belkide fazladır lakin ben yanlış nüfus dağılımı olduğuna inanıyorum. Avrupa’da 3 5 şehre yüklenmiyorlar. Her şehrin, eyaletin farklı imkanları avantajları sez avantajları var. Adamların KÖYLERİ bile yahu bildiğimiz KÖYLERİ bile bizim şehirlerden güzel planlanmış. Bizde 3 5 şehre yatırım yapılmış diğer yerler kısır bırakılmış. Millette iş imkanıydı başka bahanelerdi derken doluşmuşlar. -
Laftan anlamıyorlar maalesef. Cidden vereceksin odunu akıllanacaklar hocam. Toplum içinde yaşamaya bilmiyorlar. Evcil hayvan alıyorsun o bile adapte oluyor bunlar olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X