< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 13 Ocak 2021; 16:52:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Üst komşunun Allah belasını tez zamanda versin (6. sayfa)
-
-
:)
Hocam olması gereken bu yani. Bilinçli, anlayışlı insan nasıl davranmasını gerektiğini bilir. Ha tabi hiç ses gelmiyecek diye bir şeyde yok. Elbette ses olabilir ama tahammül edebilecek birşey olmalı. Örneğin elektrikli süpürgeyle temizlik vs yapıyordur. Tek tek örnek vermeyeyim anladınız beni.
Ciddiyim eğer böyle bir üst komşunuz varsa önce yine insan gibi konuşun çok ses oluyor biraz dikkat edelim falan diye. Ters falan yaparsa orda kavgaya girin sallayın yumrukları. Dikkat ederiz der devam ederler gürültü olduğu gibi kapılarına dayanın. Orada ters yaparsa dövün. Yani dikkat edecek adam eder minimuma indirir gürültüyü. Takmayan adam yüzüne karşı özür diler,dikkat ederiz der aynı tempo devam eder.
Şiddete burda başvurmak gerekli. Siz sustukça sineye çektikçe daha da azarlar. Kendine güveniyorsan gidip kavga edicen güvenmiyorsan sende alican eline bir sopa sürekli taciz edeceksin. Sinirlenip kapına gelir apartman içi kamera varsa gelip tehdit etti diye şikayette bulunursun oldu bitti.
Siz aksiyon almadıkça sizin günlerinizi heba eder. Özellikle çok fena strese sokar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
haklısının hocam. üstteki mesajı güncelledim. resimler görünüyor muquote:
Orijinalden alıntı: crux07:)
Hocam olması gereken bu yani. Bilinçli, anlayışlı insan nasıl davranmasını gerektiğini bilir. Ha tabi hiç ses gelmiyecek diye bir şeyde yok. Elbette ses olabilir ama tahammül edebilecek birşey olmalı. Örneğin elektrikli süpürgeyle temizlik vs yapıyordur. Tek tek örnek vermeyeyim anladınız beni.
Ciddiyim eğer böyle bir üst komşunuz varsa önce yine insan gibi konuşun çok ses oluyor biraz dikkat edelim falan diye. Ters falan yaparsa orda kavgaya girin sallayın yumrukları. Dikkat ederiz der devam ederler gürültü olduğu gibi kapılarına dayanın. Orada ters yaparsa dövün. Yani dikkat edecek adam eder minimuma indirir gürültüyü. Takmayan adam yüzüne karşı özür diler,dikkat ederiz der aynı tempo devam eder.
Şiddete burda başvurmak gerekli. Siz sustukça sineye çektikçe daha da azarlar. Kendine güveniyorsan gidip kavga edicen güvenmiyorsan sende alican eline bir sopa sürekli taciz edeceksin. Sinirlenip kapına gelir apartman içi kamera varsa gelip tehdit etti diye şikayette bulunursun oldu bitti.
Siz aksiyon almadıkça sizin günlerinizi heba eder. Özellikle çok fena strese sokar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Görünüyor hocam hoş olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hıhahaha :Dquote:
Orijinalden alıntı: crux07Görünüyor hocam hoş olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir düzelme yok ses yaptıklarında geceleyin bende alttan vuruyorum işin sonu kavga olacak gibi gözüküyor -
Komşu yine azıttı önce konuştum pek sallamadı son 2 gündür gece şu videoyu son ses açıyorum 10 saniye kadar çocukları ve bebeği yerinden zıplıyormuş. Gürültüyü kesmediği sürece her gece yapacağımı söyledim.
-
Her gece yapıcam deyince ne dedi hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANKomşu yine azıttı önce konuştum pek sallamadı son 2 gündür gece şu videoyu son ses açıyorum 10 saniye kadar çocukları ve bebeği yerinden zıplıyormuş. Gürültüyü kesmediği sürece her gece yapacağımı söyledim.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07:)
velet olduğun belli
bir gün sağlam bir adama yumruk sallarsan hayatı tersten gösterirler sana :)
Hem hukuki olarak , hem fiziksel olarak.
-
Biz yapmadık diyorlar falan şikayete gidince çocuğun elinde top gördüm.
Artık muhattap olmuyorum rahatsız olursam Baslı davul sesi açıyorum onlar rahatsız olsun
-
Biz yapmadık demek, aslında çocuk yaptı demek :) çocuğa da demişlerdir belki, al topunu gel görün uzaktan da bizim üstümüzden çıksın diye :) 2020 sene geçmiş de şu uğraştığımız şeye bak. Biri bana ses geldi dese daha hayatta çıt çıkarmam. Eski oturduğum binada yatak odası duvarı apart. Koridoruna bakardı. Parmak ucunda çıkardım ses gitmesin diye. Üst komşu hayattamıyım diye 2 hafta da bir kapıyı çalardı merak edip.. Bazen de kapıyı çalıp gitmemek için tatlı falan ikram eder giderdi. Ancak karşımda oturan öğrenci tayfadan çok rahatsızdım. Kapı kapatmayı bile bilmiyolardı. Gittiğim yerde küçük çocuklu aile yada öğrenci varsa da iyice analiz ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANBiz yapmadık diyorlar falan şikayete gidince çocuğun elinde top gördüm.
Artık muhattap olmuyorum rahatsız olursam Baslı davul sesi açıyorum onlar rahatsız olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 15 Ocak 2021; 20:13:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yalnız yaşlı insan bakımı zordur ne zaman ne çıkacak belli olmaz saati saatine tutmayabilir
Bunu ben çekmek zorunda mıyım derseniz hayır tabii ki ama sorun üst komsunuzda değil binada gibi duruyor. Açıkçası birisi bana musluk sesinden rahatsız oluyorum diye gelse ben de sinirlenirim kötü şeyler yaşanabilir.
Karşılıklı anlayış önemli bu durumlarda.
Yapabileceğim bir şey yok Top oynama sesi gelirse Baslı davul açarım ortalığı inletirim.
-
Hocam ne kadar medeni olmak gereksede yaptığınızı destekliyorum yoksa anlamıyor insanlar onlar ses yapınca ses yapacaksın yoksa tepene çıkıyorlar -
Geçen gün bende üst komşuyu uyarmaya çıktım özür diledi tekrar olmaz dedi daha 10 dakika geçmeden tekrar başladılar evde at koşuyor sanki bi insan gece niye eşyaları sürükler abi nabiyonuz evde yav -
Kayranin sana vurduğu gibi mi?
Ustam bu adam yeni taşınmadı buraya. 3 senedir olmayan ses ağustos ayından beri varsa demek ki sorun binada değil, yazın artık vanalarını mı değiştirdi ne yaptıysa onda.
Öncesinde musluk sesinden şikayetim yoktu. Çamaşır makinasının sıkma yaparken çıkarttığı gğmbir gümbür titreme sesiydi. 3 sene temiz, 6 ay berbat.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Kayranin sana vurduğu gibi mi?
yav ne vurması
-
Hocam kayrayi teke tekte alabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X