Şimdi Ara

üst limit 40 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar max 40 bin e sıfır bi araç alıcam fakat üç araç arasında kaldım birisi sadece farklı sınıf.

ford focus hb trend x paket 1.6 manuel benzinli hb
    opel astra komfort paket 1.6 manuel benzinli hb
    ford connect delux paket 110 luk

hepsi aile aracı olarak kullanılacak connect sağlam fakat fazla yakıt ve konfordan biraz uzak deniliyor.opel aynı şekilde benzinli fazla yakar deniliyor.focus benzinlide bir yoruma raslamadım.geniş ve bagaj hacmi yüksek oluşundan ve fiyatının uygun oluşundan dolayı istemesemde connecte meyilleniyorum ama hiçte istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 27 Kasım 2012; 18:58:35 >

• Arabayı cok fazla kullanmıyorsan connect fiyatı cok uygunmuş %kac indirim yapıyor ford çalışanlarına su an?
  • Bence benzin+lpg dusunmelisin. C sınıfı tercihine yardımcı olacak link vereyim:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68021463

B sınıfı içinse:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68015085
  • Yeni kasa Astra 1.6 edition modeli 39 bin lirayken classic olana 36 bin lira vermezdim.
  • YENİ kasa astra veya focus arasında gidilip gelinir.
    hangisi daha çok beğenildiyse ve aksesuar bazında iyiyse o alınır.
    ikisi de üzmeyecek araçlar.
  • yeni i3o style benzinli
  • Ben de iyice kafanızı karıştırayım ben de astra benzinli tercih ettim ancak ancak biraz sabredip araştırıp 40 bin tlye çok temiz 20-30 binde harika dizel arabalar da almak hiç düşünmeden binmek de vardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 42 civarı i30 1.6 benzinli Elite alınabilir nakit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

42 civarı i30 1.6 benzinli Elite alınabilir nakit.

süper olur ama 42 zor değil mi? b sınıfı yerine tam donanımlı c sınıfının en iyi aracından biri
  • tavsiyeniz için sağolun yılda 10000 ile 15000 km arası yapıyorum şuan cliom var fakat aile genişledi bagaj yetmez oldu.i30 a da baktım içi iyi güzel araba fakat arka taraftaki üçlü koltuğun ortası biraz konforsuz o sebebten onu eledim.lpg olayına gelince şuan pek taktırmayı düşünmüyorum.ileride ne olur blemem.clio ile aylık 170 tl lik benzin alıyorum 700 750 km gidiyorum ortalama her ay.kış aylarında km biraz düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

tavsiyeniz için sağolun yılda 10000 ile 15000 km arası yapıyorum şuan cliom var fakat aile genişledi bagaj yetmez oldu.i30 a da baktım içi iyi güzel araba fakat arka taraftaki üçlü koltuğun ortası biraz konforsuz o sebebten onu eledim.lpg olayına gelince şuan pek taktırmayı düşünmüyorum.ileride ne olur blemem.clio ile aylık 170 tl lik benzin alıyorum 700 750 km gidiyorum ortalama her ay.kış aylarında km biraz düşüyor.

Bn dizelle anca gidiom sen benzinle nasil gidion o kadar km ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba 1.2 90 km yi geçmiyorum sakin sakin gidiyorum,bakımlarını düzenli yaptırıyorum.
  • siz ford connect için aldıgınız kampanya fiyatlarını neden sildiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atnakol71 -- 29 Aralık 2012; 17:40:46 >
  • Astra yada focus seçilir ama Focus hb'nin en çok eleştirilen yeri bagaj hacminin çok küçük olmasıdır....Başka alternatiflerde var onlarada bakın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan bir DH üyesi

octavia al lpg taktır
    beynimin içine işlemiş, artık yazan olmasa da benim yazasım geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atnakol71

siz ford connect için aldıgınız kampanya fiyatlarını neden sildiniz?

forumda gerçek dışı polemik yaratılmaya çalışıldı da o yüzden
  • Siz konuyu ilk açtıgınızda verdiğiniz rakamlar sunlardı sonrasında ise tüm rakamları sildiniz.. Aynen yapıştırıyorum o gunku bilgileri. Zaten değiştirdiğiniz tarih ve saatte orda yazıyor:

Bugun su an actım ford sayfasını ve Ford Transit Connect 1.8 Kombi K230L 110 PS Deluxe modeli:

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 46.290 TL
    Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili): 40.830 TL
    Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin): 38.550 TL

ve koç çalışanına verilen fiyat: 33.000 TL

Sonrada gerçek dışı polemik yaratılmaya çalışıyor demişsiniz. Size kimler neden sildirdi bu fiyatları ondan biraz bahsedebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.