Şimdi Ara

ÜST ÜSTE İNTERNET KOPMASI (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet kullanıyorum ve zyxel VMG3312-B10B modemim var sürekli kopmalar yaşıyorum 35 mbps internetim var.
    Bu kopmalar başladığı zaman türknet ve zyxeli aradım ve durumu açıkca dile getirdim.
    Olay şu, internetim kopuyor dnste sorun olduğunu söylüyor ve sayfaları yüklemiyor,fakat ben vpni açtığım zaman internete girebiliyorum.
    İnternet ışığım kesinlikle kırmızı olmuyor yeşil kalıyor sonrasında internet düzelsin diye 2 kere restart atmam gerekiyor ilk restart attığım kırmızıda kalıyor modemim.

Zyxel:modem arayüzünde snr değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi ve altyapımda sıkıntı var dedi.snr değerim (5 db ve 8db)

Türknet:Bizde internetiniz kopmuş görünmüyor isterseniz modemi değiştirin diyor
    Bir arkadaşımda altyapının 35 mbps kaldırmadığını 25 mbpsye indir diyor.
    Türkneti zaten arayamıyorsun onlar seni arıyorsa arıyor kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tcnbyrk -- 1 Ekim 2020; 16:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat değerlerinizi ekler misiniz?
  • Uyduruk Türknet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hat değerlerinizi ekler misiniz?
    ÜST ÜSTE İNTERNET KOPMASI (ÇÖZÜLDÜ)ÜST ÜSTE İNTERNET KOPMASI (ÇÖZÜLDÜ)
    buyrun hocam

• Büyük umutlarla geçmiştim...
  • Tcnbyrk T kullanıcısına yanıt
    Türknet desteğe ulaşın, hızınızı 30 bandında sabitletin, kopmalar geçecektir. SNR değeriniz sınırda ve muhtemelen dalgalanıyor o yüzden de kopma yaşıyorsunuz. Birkaç kademe hız düşümü ile SNR artışı sağlanır, kopmalarınız geçer. Sonrasında ise 35i nasıl kopmadan kullanırım diye konuşuruz, önce bunu halledin dilerseniz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dediğinizi uygulayacağım fakat aklıma takılan sorun şu internetim koptuğu zaman vpn açıp sayfalara erişim sağlayabiliyorum bunun nedeni nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Modemin üzerindeki ışıklar söndüğü takdirde hiçbir şekilde internete erişim sağlayamazsınız modemde teknik bir sıkıntı sebebiyle sönmüyor ise.
    İnternetim koptuğu zaman ışıklarda hiç bir problem olmuyor hatta bazı cihazlarda erişime devam edebiliyorum fakat masaüstü bilgisayarımda bağlantı olmuyor vpn açtığımda sayfaları tekrar yükleyip devam edebiliyorum ve internet koptuğu zaman 1 kere açıp kapayınca internet ışığı kırmızıda takılıyor o yüzden her kapa aç yaptığımda tekrar üstüne bir kere daha kapa aç yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tcnbyrk -- 29 Eylül 2020; 16:27:45 >
    Alternatif modemle denediniz mi?
    Bu değerler kaça kadar temiz çeker. Net olarak bir şey diyebilir misin
    ÜST ÜSTE İNTERNET KOPMASI (ÇÖZÜLDÜ)
    Denemedim hiç
    Deneyebilirsiniz. Denemeden hızınızı azalttırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tcnbyrk

Büyük umutlarla geçmiştim...
    Lanet gelsin artık doymuşlar Türk Net2e geçmek istiyorum diyorum sallayan yok Türk Telekom ile görüşün diyorlar.
    Lanet gelsin.
    40- 50 lira fazla verip yola devam edeceğiz bu ülkede böyle cebi para gören ağa kesiliyor.
  • İşletmeciler bile net bir şey söyleyemez, bin tane faktör var :) İyi gözüküyor hattınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

İşletmeciler bile net bir şey söyleyemez, bin tane faktör var :) İyi gözüküyor hattınız.
    Türk telekomdan 35 e çıkmak istiyorum.
    Geri dönüş oluyor mu çekmediği zaman
    Çok teşekkür ederim deneyeceğim
    Rica ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.