Şimdi Ara

Üstadlar 46F8000 mi? 46H7000 mi? Teknik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar.Arkadaşlar daha önce konu hakkında farklı tvler sordum ancak kesin kararımı Samsung yönünde verdim.Samsung tvlerin eksilerini biliyorum ama yinede tatmin ediyor.Fiyat aralığımdaki bu iki televizyon arasında kaldım.Teknik bilgisi üst düzey arkadaşlar yardımcı olursanız bu hafta içerisinde ürünü alacağım.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler.

46F8000 mi? Yoksa 46H7000 mi? Almalıyım.Fiyatları hemen hemen aynı.

• F8000 daha iyi diyebiliriz.. sıfır kutu bulabilirsen f8000 al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

F8000 daha iyi diyebiliriz.. sıfır kutu bulabilirsen f8000 al..

Hocam teşekkürler.Sıfır kutu olarak bulabildim bir tane kalmış.Peki bariz artıları çok fazla mı?
  • f8000 geçen senenin en beğenilen tv lerinden biri, kullanıcı yorumları oldukça iyi..
    evolution kit takılabiliyor,h7000 de yok..
    yazılımsal değer olduğu için pek önemi olmasada 1200 hz cmr var, h7000 de 800 hz cmr..
    f8000 de micro dimming ultimate var, h7000 de m.d. pro..
    f8000 de dahili kamera var, h7000 de yok..

vs vs özellikleriyle daha üstün diyebilirim..
  • Hocam çok teşekkürler son olarak Samsung H7000'de kullandığı kumanda nasıl pek bir bilgim yok.Bu kumandayı alsam F8000de kullanabilir miyim sizce? Teşekkür ederim iyi geceler
  • m0z kullanıcısına yanıt
    Açık renk metalik olan F8000 , koyu gri olan H7000 kumandası..
    evrensel kumandalarda bile kodları girildiğinde tv yi tanımlıyorsa aynı markanın hemen hemen aynı tuşları barındıran bu iki kumandası da belki birbirini çalıştırır( ama yinede denemeden kesin bişey diyemeyiz)
    H7000 kumandasındaki ortadaki daire tuşu(touch pad) dokunmatik bluetooth sensörü içeriyor ve ekranı mavi bir noktalama topu ile yönetebiliyorsun F8000 de kamera üzerinden elle kontrol edebilirsin istersen(H7000 de bu işlem için opsiyonel kamera gerektirir yani kamera satın alacaksın)....
     Üstadlar 46F8000 mi? 46H7000 mi? Teknik yardım Üstadlar 46F8000 mi? 46H7000 mi? Teknik yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.