Şimdi Ara

Ustalara bir soru- mekanik klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben mekanik bir klavye alacağım. epey araştırmam neticesinden şu aşağıdaki linkdeki Ducky DK9008 Shine 3 mekanik klavyeyi çok beğendim sanırım alacam.
    http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=497

sizce bu siteden bu klavye alınırmı. alırsam gümrükten gelmeme gibi ihtimali varmı?
    ve klavye ingilizce ben onu türkçe f'e çevirsem ĞÖÜŞÇ gibi harfler klavyede görünmese bile gene yazabilirmiyim.
    klavyeyi oyun için almıyorum. ben eski İBM M model klavye kullanıcısıyım. Bilgisayarda bazen 8 saat yazı yazdığım oluyor. yazı yazmak için alacağım. mekanik klavyenin sesi bana şiir gibi geliyor dinlendiriyor eğer varsa tavsiyeniz onuda değerlendiririz.
    ilginiz için teşekürler. mutlu huzurlu günler dilerim.

• Logitech G710+ veya razer blackwidow tavsiye ederim cunku turkiyede bulunmasi kolay.Bunun kargosu gumrugu de cikar hic gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/125083972/logitech-g710-gaming-tr-klavye

fiyatı uygun, internet mağazsında yok ama sayfanın altında il seçip bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_fezan

mrb arkadaşlar.

ben mekanik bir klavye alacağım. epey araştırmam neticesinden şu aşağıdaki linkdeki Ducky DK9008 Shine 3 mekanik klavyeyi çok beğendim sanırım alacam.
    http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=497

sizce bu siteden bu klavye alınırmı. alırsam gümrükten gelmeme gibi ihtimali varmı?
    ve klavye ingilizce ben onu türkçe f'e çevirsem ĞÖÜŞÇ gibi harfler klavyede görünmese bile gene yazabilirmiyim.
    klavyeyi oyun için almıyorum. ben eski İBM M model klavye kullanıcısıyım. Bilgisayarda bazen 8 saat yazı yazdığım oluyor. yazı yazmak için alacağım. mekanik klavyenin sesi bana şiir gibi geliyor dinlendiriyor eğer varsa tavsiyeniz onuda değerlendiririz.
    ilginiz için teşekürler. mutlu huzurlu günler dilerim.

75€ ve altı ürünler gümrükte sorun olmuyor diye biliyorum (!)
    Eğer mekaniğin verdiği haz için alacaksanız şahsi görüşüm olarak sıralamak gerekirse ;
    Cherry mx blue > black > red > brown
    Türkiye'de bulunabilirliğine göre de model sıralamak gerekirse ;
    Blackwidow > 6gv2 > (corsair ya da cm'ın red switch kullanan klavyeleri vardı fakat Türkiye'de satışı yok bildiğim kadarıyla) > G710+
    TL;DR Bütçe belirtmediğiniz için Blackwidow ultimate en doğru tercih olur.Hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 5 Şubat 2014; 17:28:58 >

• ilginiz için teşekkür ederim.
    Razer Blackwidow Ultimate'yi aldım. gümrükle uğraşmadım. 2 yıl da garantili olarak bugün elime ulaşacak.
    sağlıcakla kalın arkadaşlar.
  • Orijinalden alıntı: fatates

75€ ve altı ürünler gümrükte sorun olmuyor diye biliyorum (!)

40cm yukarısında özel kargo geçirme masrafı uyglanıyor keskin olmayan kılıç getircektim o yüzden getirememiştim.

@can güzel seçim çok güzel klavyedir güzelde ses çıkarır oyun oynarken bile rahat edersin hafif tuşları var.
  • @:.Batsu.:
    Bunu bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu hocam

@can_fezan
    Hayırlı olsun size de.Ömürlük klavyedir.Nereden,ne kadara aldınız acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim.
    sanalmarketim'den aldım da f'e çevirince tuşlar bi garip oldu ama genede güzel çıkan ses çok hoş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.