Şimdi Ara

ustalara saygı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 gün içerisinde bi çok fonksiyonlu yazıcı alıcam.
    200-250 ytl civarı alabilirim.
    öğrenciyim ve araştırmalarım için tarayıcı özelliği çok önemli, eski kitaplardaki belgeler filan..
    çıktı başına düşen maliyet de önemli tabi... kartuş çok büyük bir sorunmuş bu konuda başımı ağrıtmıyacak bir printer istiyorum.
    sanıyorum bu işin piri canon.
    canon mp510? canon mp520? canon mp 220? .......
    ne yapmalıyım? şimdiden teşekkür ederim...

forumu okudum ama genelde istekler baskı kalitesi üzerine. bende tarayıcı ve parça başı maliyet öncelikli.. baskıda olsa fena olmaz tabi.
    tekrar teşekkürler...

• kartuşlu yazıcı yerine lazerli bir yazcı alman bir öğrenci olarak önerimdir

kartuş hem zamn hem para kaybı

birde eski belgeleri tarayacağım demişsin bunun içinde tarayıcılı ve lazaerli bir yazıcı lamanı tavsiye ederim ama dediğim aleti

http://resim.donanimhaber.com/m_19675271/tm.htm

bu başlık altında bulabilirsin

SAMSUNG-SCX-4500 SCX-4500 Çok Fonsiyonlu Laser Yazıcı 369,58 YTL+KDV

Canon 3000 MonoLaser 14ppm 215 YTL

HP-CB537A Laserjet M1120 AIO 249,54 YTL+KDV

http://www.hepsiniburdanal.com/pinfo.asp?pid=17878 +kdv dahil fiyatların linki

ama illa yok ben laserli yazıcıyı sevmem diyorsan kartuşlu yazıcıda direde kullandığım epson ucuz

evde kullandığım ve önermediğim hp 1510 var

sana kolay gelsin ama önerim tarayıcılı laser yazıcı

yok ama ben çıktımı daha ucuza yaptırabilceğim yerler var dersen öncelik

tek tarayıcılara yönelmen daha iyi olucaktır genede tercih senin koy cebine parayı bir bak mağazalara ama bir öğrenci olarak önerim kartuşlu yazıcıdan uzak dur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 3 Şubat 2008; 0:11:41 >

• Canon MP520 derim başka bişi demem hocam..

hem kartuş nasıl zaman ve para kaybı olabilir ki??.. bahsettiğin modellerin toner fiyatlarıyla Canon MP serisinin kartuş fiyatlarından da bahset arkadaşa istersen!!!
  • cevaplar için çok sağolun...

canon mp520 gerçekten çok methediliyor ve finans karta vatan'da 200 (12 taksit)..

c.alkan cevaplarsanız cok sevinirim. istediğim özelliklerden tarayıcı özelliği nasıl bu makinenin?
    ve de ortalama aşağı yukarı sayfa başı maliyet ne çıkar?

cok sormuş olcam ama bide bahsettiğiniz kartuşlar ne kadardır? nereden alabilirim?
  • bugün alsam çok iyi olcak canon mp520 hakkında itirazı olan varmı?

lütfen yardım
  • 2 saate alıcam lütfen yardım
    şimdiden teşekkürler
  • düşünmeden al

orjinal kartuşları teknomarketlerden edinebilirsiniz... tanesi 20 lira(orjinal).. normal kullanımda 8-10 ay gider diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabası olan insanlara...
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canon 3220 çokfonsiyonlu lazer yazıcı baskı maliyeti daha düşük dolum yaptırırsan çok daha ucuza gelir
    http://www.teknofiyat.com/?search=MF+3220+&altlimit=&ustlimit=

http://forum.donanimhaber.com/m_16574492/mpage_1/key_3220//tm.htm#20755730
  • cevaplar için tekrar sağolun
    canon 3220 lazer yazıcının tarayıcı özelliği mp 520 ye nazaran gercekten kötü.
    canon mp 520 nin aşağı yukarı çıktı başına düşen maliyetini bilen var mı?
    lütfen yardım..
  • maliyeti bilmesende sana maliyet için formül kendin hesaplarsın maliyet=1 sayfalık kağıt masrafı+(kartuş maliyeti/alınabilen sayfa sayısı) 1 sayfalık kağıt masrafını A4 kağıt için 1 krş olarak alabilirsin
  • güzel kardeşim o kartuşlar normal kullanımda 8-9 ay gittsin. benden sana 1 takım kartuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

düşünmeden al

orjinal kartuşları teknomarketlerden edinebilirsiniz... tanesi 20 lira(orjinal).. normal kullanımda 8-10 ay gider diye düşünüyorum
  • canon 3220 modelini tavsiye eden arkadaşa katılıyorum. sen öğrencisin eğer renkli baskıya çok ihtiyacın yoksa kartuşlu printer alarak hata yapma. 520 modeli çok güzel ve kullanışlı bir printer ama senin çıktın belirli aralıklarla fazla olacağı için kartuş problemi çok sıkıntı yapar. unutma tam 4 adet kartuş kullanıyor. ve ort. 100 ytl kartuş parası vereceksin ki bu 1,5- 2 ayda bir kartuşlar bitecek. renkli kartuşlardan biri bile bitse mono baskı bile alamazsın. makine sana çıktı vermez.

520---- sayfa maliyeti---100kuruştan aşağı değildir.
    3220----------------------30-35 kuruş civarlarında.

taracıyı ise 300dpi bile resim taramada işini gayet iyi görür. merak etme...

quote:

Orjinalden alıntı: betmen_747

cevaplar için tekrar sağolun
    lütfen yardım..

• quote:

Orjinalden alıntı: severk

canon 3220 modelini tavsiye eden arkadaşa katılıyorum. sen öğrencisin eğer renkli baskıya çok ihtiyacın yoksa kartuşlu printer alarak hata yapma. 520 modeli çok güzel ve kullanışlı bir printer ama senin çıktın belirli aralıklarla fazla olacağı için kartuş problemi çok sıkıntı yapar. unutma tam 4 adet kartuş kullanıyor. ve ort. 100 ytl kartuş parası vereceksin ki bu 1,5- 2 ayda bir kartuşlar bitecek. renkli kartuşlardan biri bile bitse mono baskı bile alamazsın. makine sana çıktı vermez.

520---- sayfa maliyeti---100kuruştan aşağı değildir.
    3220----------------------30-35 kuruş civarlarında.

taracıyı ise 300dpi bile resim taramada işini gayet iyi görür. merak etme...

quote:

cevaplar için tekrar sağolun
    lütfen yardım..

tekrar sağolun..
    bu lazer yazıcı sadece siyah, yanlış görmediysem. renkli olması şart belgelerim için. renkliyse alabilirim.?
    ve forumda okuduğuma göre mp 520 hangi kartuşu bitse onu değiştirebiliyormuşuz hepsine gerek olmadıgı için 2 ayda bir 100 milyon gıtmez die dusunuorum. umarım sadece siyah çıktıların maliyeti 100 kuruştan fazla değildir yoksa yandık..
    istanbulda oturuyorum, bugun alıcam ama canon 3220 ne vatanda ne goldda var. nete güvenebilirmiyim.?
    canon 520 ? canon 3220? hakkında başka yorumu olan varmı?
    yalnız site gerçekten iyi bilgisayar özürlü değilim artık :)
    teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: severk

güzel kardeşim o kartuşlar normal kullanımda 8-9 ay gittsin. benden sana 1 takım kartuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

düşünmeden al

herkesin normal kullanım anlayışı farklıdır

• o zaman benim normal anlayışım sizin normaliniz olsa 5 ay gider galiba kesin herhalde...

canon mp 520 hakkında biliyorsanız, diyelim sadece siyah kartuş bitti, renklilerden bağimsız olarak sadece onu değiştirbilirmiyim?
    bide sadece mavi kartuş bitti düz siyah çıktı almam için illa mavi kartuşta almam mı gerek ???
  • quote:

o zaman benim normal anlayışım sizin normaliniz olsa 5 ay gider galiba kesin herhalde...

canon mp 520 hakkında biliyorsanız, diyelim sadece siyah kartuş bitti, renklilerden bağimsız olarak sadece onu değiştirbilirmiyim?
    bide sadece mavi kartuş bitti düz siyah çıktı almam için illa mavi kartuşta almam mı gerek ???

tabi tabi.. 4 adet kartuş var içinde.. siyah, mavi, kırmızı ve sarı.. siyah bittimi siyah, mavi bittimi mavi alıyorsunuz..

düz siyah baskıda 1 renk bitmiş olsa dahi çıktı veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 4 Şubat 2008; 13:58:07 >

• bu canon un yetkili satıcısında ,hesmak, mp 520 nin

Siyah Baskı Kapasitesi 320 Sayfa (ISO/JIS-SCID N5 Standardına Göre)
    oldugunu soyluyor..

orjinal siyah kartuşta 20-22 milyon civarı olsa..
    boş saffada 1 krş olsa
    sayfa başına maliyet
    7.5 kuruş gibi bişey oluyor aşağı yukarı..
    lazer kadar uygun deil ama çok da abartı deil gibi geldi..
    belki orjinal değilde dolum yaparsanda düşebilir bayağı..

neyse ya,,
    ben almaya gidiyorum yeter herhalda bu kadar araştırma
  • hayırlı olsun şimdiden
  • biraz büyükmüş ama çok da karizma
    yardımlarınız için çok saolun
    dün akşam kurcaladım bayağı bi sorun yok şimdilik ama bişey sorcam size şimdi bu kartuşları filan tüm itinamla taktım uğraştımda bu makineyi benim götürmem gerekiyor kartuşlar ayrı verıldığıne gore içinde takılıyken taşınırsa bi sorun olur mu?
    kocaelinde okuyorum oraya götürcem yakın ama farklı bi şehir
    otobüslerde bişey olur mu kartuşlar akar mı ?
  • printerın içindeyken akacağını sanmıyorum ama sen yinede önlem olarak printerı götüreceğin zaman kartuşları streç folyolarla basitçe sar ve yanına al..

tekrar hyrlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.