Şimdi Ara

Çocuğuna İlgi Ver Sevgi Ver Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulen ne ilgisi ne sevgisi dalga mı geçiyorsunuz

Bunları zaten vereceksin ana baba olursan bi zahmet ya bi zahmet yani ilgi ve sevgi vermemek için doğurmayacan herhalde çocuğu

Anne babalarin ille çocuk yapacaklarsa bu dünyada 2 seyi çocuklarına verebilmesi lazım

1 pasaport
    2 para

Sen bu çocuğu hangi ülkede hangi yükümlülükler altina getiriyorsun? Mesela israil gibi kuzey kore gibi zorunlu yillarca askerlik olan despot bir yerde çocuk yaparsan e o kızan sana sövmez mi?

Yada diyelim amerika gibi bir yerdesin ama homeless gibisin 3 5 parca sacma sapan esya ve 15 senelik canı çıkmış araban hariç bir şeyin yok e abi nabıcan sen yani? Senin neyine çocuk

Türkiye'de bakıyorum pasaport zaten yok Türk vatandaşı olmanın ortalama dünya standartlarinda ennnn ufak bir faydası yok zorunlu askerlik zaten malum bir de fakirler... Çocuğu doğalı 3 5 ay olmuş bebek bezini taneyle alıyor...

Çocuğuna İlgi Ver Sevgi Ver Saçmalığı

Antinatalizm pasaport ve para şartını saglamayanlar için şart oğlu şarttır ben kendim yurt dışına gidemiyorum diger ulkeler bana diyor ki sen ülken yüzünden değersiz bir insansın bizim yanimiza gelemezsin! Bir de çocuk yapıp onu da bu sisteme kurban ediyorum vay dünya vay bu ne saçma sapan bir sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çocuk bereketiyle gelir ööeeeğğğğğğööğğööööğğğğğ

• Kerhaneler geri açılsın...

• Güncel

• "para herşey değildir, git evlen, millet parasız da evleniyor, parayı bahane ediyorsan bahane uyduran cesaretsiz birisin" diyen kişilere hitaben:

yukarıda bakkal demiş ya "bebek bezini kimse alamıyo" diye. sen gidip o bakkaldan şu şekilde alışveriş yapmayı dene bakalım yapabilecek misin:

- sen: 1 adet bez aldım, hadi iyi günler.
    - bakkal: dur beyefendi parasını vermedin.
    - sen: ne parası?
    - bakkal: aldığın bezin parası.
    - sen: bakkal bey sen nasıl cesaretsiz birisin yaa! senin her cümlende para geçiyo. hayat böyle birşey değil bakkal efendi! bak bana parasız evlendim ben! örnek al beni! sen her meseleyi paraya bağlıyosan sende cesaret yoktur.

bunu söyleyip sonra bedava alışveriş yapıp bakkaldan çıkabiliyor musun sen? çıkamıyosun değil mi?

demek ki neymiş. para önemliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Şubat 2025; 7:10:23 >
  • psikologlara da hayranım. 190 boyunda kaslı kuvvetli, 11-12 yaşından beri cinsellik yaşamış keyifle yaşayan Batı insanı çıkmış psikoloji kitapları yazmış. sonra o kitapları getirip bizim orta doğu cehenneminde okulda okutuyolar.

psikolog diyo ki: biriyle iletişimi kesmek hastalıktır (narsizmdir) sağlıklı insan herkesle iletişimde kalır.

hadi yaa? komediye bak. ulan annesi evde yemek yapmıyor çocuk senelerce aç, çocuk büyüyemiyor. babası para vermiyo, tam gün olan okulda her öğle arasında herkes yemek yerken çocuk izliyo. bu çocuk ömrü boyunca fiziksel olarak hep yaşıtlarından çok daha kısa boylu ve ufak oluyo, eziliyo. sonra da psikoloji bölümünü okumuş ama hayatı boyunca zorluk yaşamamış zengin kızı diyo ki: anne babanla iletişim halinde olacaksın yoksa seni narsist ilan ederim.

ulan yemek yiyemiyorum salak! açım! büyüyemiyorum! ne iletişiminden bahsediyon la şımarık kadın! ben daha hayatın en temel ihtiyacını gideremiyom anne babamın evinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Şubat 2025; 7:26:47 >

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    quote:

çocuk bereketiyle gelir ööeeeğğğğğğööğğööööğğğğğ

bu insanlara çocuğun bereketi ile gelmediği 1 milyon örnek gösteririm ama gene aynı şeyi söylemeye devam ederler. insanlar hiçbir surette değişmezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kölelik varken köleler de çocuk yaptılar.

mesela sen İzmir'de kölesin. karın da aynı evde köle. efendiniz maddi zorluk yaşıyo ve sizi Ağrı'lı bi aşirete satıyo. senin hürriyet hakkın yok. Ağrı'nın -40 derecelik köyüne gidiyosun, teknoloji yok, ve köy evinin bahçesinde karlar altında en pis işleri sana yaptırıyolar. gitmeme şansın yok. gidip işi yapmayı reddetme şansın yok. bunun benzerini yaşamış çok köle var.

ve sen eğer çocuk yapacak olursan, çocuğun da böyle köle olacak %100. ve sen yine de çocuk yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Şubat 2025; 7:34:10 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    #brutal_reality

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.