Şimdi Ara

Ustaların / deneyimli kullanıcıların önerisi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benzer konular zaten mevcut olmasına rağmen ben çıtayı biraz daha yükselteceğim (ya da alçaltacağım, artık neresinden bakarsanız)

Bütçe: max. 350 TL civarı.

Elbetteki bu fiyata profesyonel DSLR performansı beklemiyorum.

Amacım, ailenin resimlerini ve videolarını, yakalarsam hoş bir manzara (belki gece çekimi de olabilir) resmi çekmek, eğer birkaç filtre/efekt de varsa tamamdır benim için. yüksek megapiksel peşinde değilim, ancak çekilen fotoğrafa gerçek boyutta bakınca görüntünün iyi olması da önemli (bazı arkadaşlar, bazı kameraların yüksek MP olmasına karşın görüntünün "çamur gibi" olduğunu ifade etmiş.).

aşağıdaki marka/model'lerden hangisini tavsiye edersiniz? ya da sizin önerebileceğiniz başka modeller var mı? (Pillli bir model de olsa iyi olurdu ama maalesef hepsi bataryalı)

Samsung ST200F
    Samsung WB150F
    Samsung WB250F
    Canon IXUS 160
    Canon SX170 IS
    Sony CyberShot W730
    Sony CyberShot W800

teşekkür ederim.

• Gercek boyutta bakma isi, sizin isinizi bozar, Butcenizi sabit tutmazsaniz kendinizi, elinde dslr yada aynasiz cihaz ile bulabilirsiniz.

Orn olympus epl 1.

Bu makineler ayni ayarda sayilir. Benim onerim sx170.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginize ve cevabınıza çok teşekkür ederim... ben de Sx170 ile Samsung WB250 arasında kararsız kalmıştım. biliyorum makinelerin fiyatları üzerinde çok düşünmeye değecek kadar değil. ama en azından bu makineleri kullananlar veya bilgi sahibi olanlar varsa, değerli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmakta yarar var.

az önce sadece merak ettiğim için baktım, SX160 AA pil ile çalışıyormuş. belki bu özelliği nedeniyle tercih edebilirim. diğer özellikleri arasında (yüz tespiti, SX170'in 9 noktalı olması) neredeyse hiç fark yok.
  • Sahibindende uygun fiyatlı samsung nx mini ler vardı. Bir bakın derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.

tavsiyeniz üzerine canon sx170'i araştırdım. internet üzerinde az da olsa bulunuyor ancak bildiğimiz tekno-marketlerde hiç yok. bugün media-markt'ta canon standı vardı, ordaki elemana sordum, en son bir yıl önce satıldı dediler. sx160 ve diğerleri daha eskiymiş. aslında sx260'ı ciddi ciddi düşündüm, çünkü batarya yerine pilli olması daha avantajlı gibi geliyor bana. orijinal yedek bataryalar aynı kişinin söylediğine göre 70-80 TL civarındaymış.

her ne kadar pilli makine istesem de çok az sayıda var. çok büyük çoğunluğu hep bataryalı makineler. sizce pilli olması konusunda ısrarcı olmasam daha mı iyi acaba?
    seçenekler arasına

canon sx150is
    samsung wb150f

de eklesem ne dersiniz?

biliyorum biraz pimpirikliyim. düşündükçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. yoksa her şeyi bir kenara bırakıp "düşün düşün ... işin" felsefesinden hareketle "buı kadar insan bataryalı kulklanıyor, kötü olamaz herhalde" diyerek bir canon sx400 veya benzeri slim kasa bir makineyi alıp işi bitirmeli miyim??

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kurmaycaylak

Merhaba arkadaşlar,