Şimdi Ara

Ustaya araba bırakılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kime sorsam bırak iki gün sonra alırsın şeklinde cevaplar veriyor

ben şimdi anahtarla birlikte nasıl teslime edeyim arabayı
    Ustanın oğlunun oradaki ergen çırakların arabamı alıp büyün istanbulda
    kesiciye gire gire arabanın anasını ağlatmayacağı ne malum

hep duyuyorum ustaya arabayı bıraktım adam 2 gün gezmiş gibisinden

km'ye baksam anlarım ancak anladıktan sonra orada kan çıkar ondan korkuyorum

çok net benden izinsiz biri arabamı kullanırsa onu bıçaklarım
    çünkü başka türlü nasıl hakkımı ayıracağım bilmiyorum
    kime nasıl kanıtlayacak nasıl dava açayım
    verecekleri ceza gerçekten ceza olacak mı?

sorunum maddi değil gururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D77D2DE34 -- 6 Ocak 2016; 14:45:41 >

• Bazı modellerde bir sigorta çekilince işlemiyor diye biliyorum öyle bir olursa istediği gibi kullanıp gezer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servise bırakacaksınız o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bize yazacağınıza, gidip ustaya anlatın. Km şu şu, bundan fazlasi olursa ödemede para keserim diyin ya da tatsizlik çikartirim diyin.

Biz ne bilelim çiraklari araba sevdalisi mi? Her musterinin araciyla tur atiyorlar, mantıklı konular görmek hayal oldu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 6 Ocak 2016; 14:53:45 >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Sonra usta gicikligina aks korugune bi bicak,2 ay sonra tekrar servis yolu

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Sonra gicikliğina araba sahibi, bir gece ansizin gelip dukkanin butun camlarini indirir.

Ya da ustanin arabasinin lastiklerini yarar.

Konu sahibinde boyle bir potansiyel goruyorum.

• 2 yıl kadar önce talihsiz olay sonucu tampon boyatmam gereken bir sürtme oldu çarşamba gittim boyacı araba cumartesi çıkar dedi bende tamponu söktürdüm tamponsuz arabayı garaja koydum cumartesi gittim taktırdım başıma gelenlerden sonra babam hariç kimseye vermem araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Contasız araba var mı ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araban olduğunu sanmıyorum ama bırakılmaz,mecbursan seve seve

• Abi açık açık konuşacak sin başka yolu yok çünkü ben nice akrabalarımın arkadaşlarımın araçlarını ustalara götürdüm getirdim baştan söyleyince hem usta da biraz daha özen gösteriyor hem de başında beklersin böyle daha iyi olur ben astra ya lpg taktıracakdım bi zaman beni ev ile montaj yeri arası 150 km 3 saat çekiyor otobüsle inan ki hergün sabah gittim usta ile dükkanı açtık akşam da kapattık adamlar benden habersiz kaputu bile bir kere fazla açmadı lar

• Ne olursa olsun başında beklenmeli yada günde bir iki gidip görülmeli araç. Rutin bakımlarda baskı balata değişimi vs asla hiç bir aracımızda başından ayrılmadık. Ne yapıyorsa ben varken yapsın para kolay kazanılmıyor. Boya işi uzun tabi bu yüzden bence arada bir gidip yoklayın imkan varsa.
  • Bazı ustalar değilde ustanın yanında çalışan kötü niyetliler araçların orijinal parçalarını çıkma veya yan sanayilerle değiştirdiğini duymuştum

• Telefondan yönetilebilen takip cihazları var, onlardan kullanın derim.
  • Güvendiğim ustaya veririm. Güvenmediğime vermem. Babası da sanayide usta olan, dükkanı babasından devralmış, kendi de 40 yıldır dükkanı işleten, resmen ellerinde büyüdüğüm "amcalar" olunca bu ustalar, kendimden fazla onlara güvenebilirim. Böyle usta yoksa elinizin altında, yoklamaktan başka çare yok.

Ancak ben benimkilere bırak 2-3 günü, 6-8 ay araba bırakmışlığım vardır. Bu gibi adamlara klasikler emanet ediliyor, Benim arabalarım adam için tırt. Son gittiğimde ustanın dükkanda arkalı önlü iki klasik duruyordu. İkisi de 70'lerden. Bir Camaro vardı. Bir Caprice. Adam ne yapsın benim arabayı?

Subaru'yu baktırdığım ustayı düşünecek olursak, adamın benim hantal Legacy ile ne işi olur? Ne zaman gitsem 350+ STI'lardan oluyor en az iki tane, dükkanın önünde. Şaşmıyor en az bir de Turbo Forester oluyor. Adam benim uyuz arabayı ne yapsın Allah aşkına?

Böyle ustalarda araba emin ellerde oluyor. Ama bir gün RUF modifiyeli bir 911'in olursa aynısını söyleyemem. O zaman bu "amcalar" çocuğa dönüşüyor. Araca bakımını yapıp, yol testine çıkıp, bembeyaz bir surat eli titreyerek geri dönen usta: "Hüseyin 320 yaptım Hüseyin" diye sayıklıyordu. 60 yaşında adam, enfaktüs geçirip 320 ile girecek bir duvara tövbe tövbe... Bu gibi amcaları da o suratla görürseniz bilin ki mevzu ciddidir. Adamın çocukluğunun Camarolar, Corvette'ler, SS'ler üzerinde geçtiği düşünülürse, bunlarla büyüyen birinin suratı bembeyaz olabiliyorsa, sıkıntı büyüktür. Düzgün usta da böyle olur. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 6 Ocak 2016; 15:56:22 >

• İçinde yatın kafanız rahat olsun .Siz ne garip insanlarsınız ya 2 gün boyunca arada gidin kontrol edin demiş biri de
    Hiç mi güvendiniz temiz esnafınız yok sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 6 Ocak 2016; 16:00:07 >
  • S5'in şarj soketi koptu, servis bir iki gün tutar diye onu bile bırakmıyorum... Mesela bilgisayarımı bırakabiliyordum, usta çok çok güvenilir biriydi ama ilk servise gönderdiğimde tamir diye daha çok bozmuşlardı ve format diye virüs yükleyip göndermişlerdi... Uzun lafın kısası usta genel olarak ve sizin açısınızdan güvenilir durumdaysa bırakın ama aksi takdirde kesinlikle ASLA! Çünkü masaüstü bilgisayarım ile monitörümü bıraktığımda(Başka bir bilgisayarcıya), QUAD işlemci yerine Pentium gelmişti ve monitörü bozmuştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 6 Ocak 2016; 16:09:20 >
  • Arabayı izinsiz kullandı diye, adam bıçaklamaya kadar gidilebilecek bir ülkede yaşıyoruz!!.

• Buyuyunce bicaklarsin simdi need for speede devam

• Gününüz dünyasının en büyük problemlerinden birisi Allah kolaylık ve sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş mal canın yongasıdır eyvallah da gezdi diye adam bıçaklamayı düşünmek nedir Allah aşkına? Öyle bir şey yaptın diyelim, elini kolunu sallayarak gezebilecek misin?Boş yere hasım sahibi olacaksın bunu da düşün.En güzeli ustaya durumu anlatmak, adamı rencide etmeden arabanın bu şekilde kullanılmayacağı konusunda garanti istemek.İyi bir esnafsa durumu anlar zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç içi kamera taktır ustana söylr hareket halinde kaydeder de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.