quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY Ne boyu kaç santim?Bir de onu belirtseydin? elinin abi ya anlamıcak ne var elinin boyu kaç santim
quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY Ne boyu kaç santim?Bir de onu belirtseydin? elinin abi ya anlamıcak ne var elinin boyu kaç santim Dur o zaman mezura alıp ölçeyim benimkini...Elimi yani.
quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY Ne boyu kaç santim?Bir de onu belirtseydin? elinin abi ya anlamıcak ne var elinin boyu kaç santim Dur o zaman mezura alıp ölçeyim benimkini...Elimi yani. ama topice göre bir üstekininkini ölçmen lazım...yani elini
quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY Ne boyu kaç santim?Bir de onu belirtseydin? elinin abi ya anlamıcak ne var elinin boyu kaç santim Dur o zaman mezura alıp ölçeyim benimkini...Elimi yani. ama topice göre bir üstekininkini ölçmen lazım...yani elini Aaaa pardon yaa,şimdi ben benimkini boşuna mı ölçtüm?Ama olsun öğrenmiş olduk bu sayede... Bu arada redbull seninkinin fazla uzun olduğunu sanmıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: Redbullvotka quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY Ne boyu kaç santim?Bir de onu belirtseydin? elinin abi ya anlamıcak ne var elinin boyu kaç santim Dur o zaman mezura alıp ölçeyim benimkini...Elimi yani. ama topice göre bir üstekininkini ölçmen lazım...yani elini Aaaa pardon yaa,şimdi ben benimkini boşuna mı ölçtüm?Ama olsun öğrenmiş olduk bu sayede... Bu arada redbull seninkinin fazla uzun olduğunu sanmıyorum. elim büyüktür benim çok büyüktür fırıncı küreği gibidir maşallah