Şimdi Ara

Usulsüz tebligat ile icra edilen tutarın geri alınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ev sahibim usulsüz tebligat ile direk muhtara gönderilen tebligatname hiç haberim olmadığından dolayı benden 10 bin tl kadar haciz etti borcum olmadığı halde.Bana tebligat hiç ulaşmadı ve daha sonra tahliye içinde dava açıldı. Bunun üzerine ben usulsüz tebligat ile ilgili dava açtım ve hakim davamı kabul etti. Şimdi bu anlamda ben kesinleşen icra ile ilgili itirazımı etmiştim fakat kesinleştiği için parayı yatırmak zorunda kalmıştım. Bunun üzerine ben icra edilen tutar ile ilgili bu aşamada ne yapmam lazım. Hakim icra emri tarihini öğrendiğim ve itirazımı sunduğum tarihine çekilmesine karar verilmiştir yazıyor duruşma tutanağında ve istinaf konun yolu açık olmak üzere açıkca okunup anlatıldı diyor. Lütfen yardımcı olur musunuz boş yere 10 bin tl param haciz edildi.

• Merhaba, ilk derece mahkemesi kararı ile davanız kabul edildiği için ilamlı icra yolu ile sizden tahsil edilen 10 bin tl'yi tahsil edebilirsiniz. Ancak istinaf mahkemesinden aleyhe bir karar çıkarsa karşı taraf vekalet ücretiyle birlikte sizden tekrar tahsil edebilir bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.