Şimdi Ara

utangacim ve sunum yapicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslikta gordugunuz gibi utangacim hoca derste kaldirip bisey sorarsa bi metin okutturursa bile heycanlanan ben sunum yapicam yardi edin lutfen dili dolanicak diye korkuyorum lise 1 e gidiyorum arkadaslarla yeni tanistik gozlerinde kotu durmak istemiyorum

• Aha aynı ben. Kızlarla konuşurken yüzün kızarıyor, hoca bir şey sorunca kıpkırmızı oluyorsun dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 13 Kasım 2011; 19:27:53 >
  • aynen ya bide sunum yapcam bi yerde takildimmi (bi kac arki espiriyle falan iyicene rezil eder bu durumda) bida arkadaslarin suratina bakamam yani hele kizlar
  • en yakın arkadaşınnın gözlerine bakarak yap sunumunu
  • İş sende bitiyor biz ne desek boş. Ben şimdi sana rahat ol desem olacak mısın? Hayır. Kendi kendine rahat olacam demen lazım.
  • aga hiç takma dümdüz devam anlat gitsin gülsünler daha iyi konuyu biraz dalgaya almış olursun ben öyle yendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentez1

en yakın arkadaşınnın gözlerine bakarak yap sunumunu

en yakin arkadasimin gozune baksam guldurmek icin elinden geleni yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocaya bakarak anlat sende bende bir ara sunum yapmıştım direk okumuştum
  • sag olun denicem yinede tavsiyeleriniz ,insallah rezil etmem kendimi herzaman kacmisimdir bole islerden
  • sesin kısık çıkmasında gerisi önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinggard

sag olun denicem yinede tavsiyeleriniz ,insallah rezil etmem kendimi herzaman kacmisimdir bole islerden

Bak işte böyle düşünmeyeceksin. Rezil olma korkusu içinde olduğu sürece rezil olursun. Aş artık senin utanmayanlardan ne farkın var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamkardeş

hocaya bakarak anlat sende bende bir ara sunum yapmıştım direk okumuştum

Okumayın ya şu sunumları arkdaş 3-5 cümleyle anlatın valla daral geliyo.
  • Hangi konu hakkında sunum yapıcaksın? Sesin gür çıksın, yüksek sesle oku. Sürekli sunumdaki yazıları okuma, hatta yazıların bazılarını sonra sunum sırasında doğaçlama söylüyormuş gibi yap, hocaya değil sınıfa hitap et. Evde bir kere deneme yap, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 13 Kasım 2011; 19:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentez1

en yakın arkadaşınnın gözlerine bakarak yap sunumunu

bu seferde dalga geçerler niye hep ona bakıyorsun diye sınıf ortamında kim takar sunumu millet kendi havasında en ufak hatada gülüşmeler başlar
  • Sunumlarda bu yüzden zaten. Topluluk karşısında konuşmanı sağlamak için.

Rahat ol. Olurda pot kırar bütün sınıf sana gülerse sende gül Zaten asıl problem ot gibi anlatırsan ortaya çıkıyor.
  • kaynımdada var
  • Rahat ol dostum..Lise 1 çocukları sen ne desen gülücek zaten..Takma onları
  • Bende çekingen birisiyimdir kızlarla falan konuşamam ama bu sene hem dil anlatım hem de bilgisayar dersinde sunum yaptım,fazla heycanlanmadım..Hatta dil ve anlatım sunumunda 100 üzerinden 80 almıştım,1.'nin 85 aldığıdını düşünürsek oldukça iyi,60-70 alanlar bile vardı..Tek kötü yanım sesimin kısık çıkmasıydı,o da benim elimde olan bir şey değil..10.sınıf arkadaşlar bilir,"sunum" konusu var,kitapta.Hoca herkese kitaptaki konuları dağıtıp,ona göre sunum yapmıştık..
  • Dostum rahat ol ya bende ilk zamanlar pek istemezdim ancak şu anda okul önünde bile sunum yapabilir.
    Sunumu unuturum diye korkma evde kendi kendine sesli olarak sunum provası yap işe yarayacaktır
  • ben her dersten sunum alıyorum.. not için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.