arkadaşlar demin biri ekledi beni ben forumdanım dedi beni herkez tanır orda felan dedi bi nickde sölemiştide hatırlamıyorum neyse sonra bi program gönderdi bunu yükle hile bu dedi digimon hilesi bende indirdim sonra bilgim kapandı ve açıldığında snime ve oyuna giremşiyordum msni kurtardı mzar zor ancak oyun kaldı lütfen siz böle hatalara düşmeyin bu arada bana aca alabilcek birisi varmi yada bir acc verebilicek ayrıca ecenur mahvetcek beni onun hesabıda gitti...insan can sağlığı olsu nneyse diyor ama büssürü şeyim gitti +4 brave +3 brave hepsi gitti neyse lütfne arkadaşlar siz ler kanmayın böle alçak insanlara....
not: ACİL ÜYELİK İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN....
msn adresini blion mu trojanla hacklemiş seni
NE YAZIKKİ YOK DEMİN VARDI ANCAK ŞİMDİ YOK MUHTEMELEN MSNİmi alınca yaptı ayrıca ben bilgisayarımı anca 10dk sonra açabildim ndnse bilgisayar hiç açılmadı tma şifre yazma kısmında reset attı...
geçmiş olsun umarım bi ders almışsındır...
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeş
hile yapmaya kalkarsan böyle olur ama yinede geçmiş olsun
sana geçmiş olsunn hatta sen bi yüzünü yıka kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: ferrari_16
hile yapmaya kalkarsan böyle olur ama yinede geçmiş olsun
aslında dogru haksızlık yapmaya calışırken haksızlıkla karsılastı artık gecmis olsun
Bunda utanılcak bieşy yok her genç kızın başına gelebilir1 nisan şakası olarak kabul et bunuFormat atmayı biliyorsan problem değil.Eğer bilmiyorsan sana bi öneri:İnternetten "ad-aware S,seacher and destroyer"anti virüs programlarını indir.Bunlar casus yazılımları(keyloger,trojan vb)silen anti virüs programlarıBilgisayarı ikisiyle birlikte atar bişey kalmaz(ikisi birbirini tamamlayan parçalar olarak düşünEksiklerini kapatıyorlar birlikte)
saol shadowhero bilgisayarımda onlarca trojan var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme