Hp Pavilion DV5198 (EW780EA) notebook kullanıcısıyım.Cihazım halen garanti süresi içindedir.02.06.2008 tarihinde diğer her türlü okuyucuda çalışan memory kartlarımı okumadığı için Antalya yetkili servisine ürünümü teslim ettim.Onlarda gerekli onarım için adana HP yetkili servisine yolladılar.09.06.2008 tarihinde cihazda donanımsal bir arıza olmadığı, test sonucu card reader sağlam olduğuna dair bir raporla geri yollandı ve aynı gün Antalya yetkili servisi tarafından card read arızasının devam ettiği tespit edildi ve İzmir bölge müdürlüğüne yollandı.24.06.2008 tarihinde anakart değiştirildiğine dair raporla geri gönderildi.aynı gün yine Antalya servisinde bu seferde ses problemi olduğu görüldü.ayrıca card reader ın hala çalışmadığı tespit edildi.Ayrıca her servise gidip geri geldiğinde sisteme trojan ve virus bulaştığı tespit edildi.HP genel merkezince de elemanlarının hatasını kabul etti. Sonuç olarak 40 gündür HP teknik servislerinin beceriksizliği, dikkatsizliği yüzünden bütün işlerimi internet kafede yapmak zorunda kaldım.Arıza 2 den fazla tekrar ettiği için ayrıca anakart değişmesine rağmen (ki ben inanmıyorum değiştiğine) giderilmediği için bana yenisinin verilmesini talep ettim.HP Türkiye ise yaptıklarından utanıp özür dileyeceğine utanmadan cihazda sorun olmadığını söyleyip bana geri göndereceğini söyledi. Ben gerekli yasal işleme başladım.elimdeki tüm belgeleri de işleme koydum ama HP nin ne kadar duyarsız ve ne kadar uyanık (garanti süresi dolsun diye beni oyalıyorlar) ,sat kurtul müşteri başının çaresi baksın ben aldığım paraya bakarım mantığını güden bir firma olduğunu sizede göstermek.
sen yasal işleme başla o zaman nasıl tutuşuyorlar bak.....
serviste bulunduğu süreler garanti süresine dahil değildir serviste kaldığı gün sayısı kadarda garanti süresine eklenir. yani serviste iken garanti süren falan dolmaz ayrıca 30 iş gününü doldurmuş ise yasal olarak para iadesi yada ürün değişim hakkın var.. 30 iş günü geçtiği halde bıdı bıdı edebileceklerini sanmıyorum ki bende 30 iş günü dolduğunda kendileri aramıştı beni..