Şimdi Ara

uv boya buldum bi bakarmısınız doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburadadan uv boya buldum bumu oluyo onu sorcaktım bide nekadar yer boyarım bu boyyayla onu soracaktım

• Evet uv boya ama kasanın içini boyuycaksan ilk önce sarı gibi bi renkle boya sonra bunla boyarsan daha etkili sonuclar alablirsn :)
  • teşekkürler 2 konuyada cevap yazmışsın bide bişey daha merak ettim bu uv kaalemler var diyolar araştırdım bu 1 tl ye satılan fosforlu kalemlermi onlar
  • eet o kalemler
  • bu sprey boyayla boyadığım yüzey sadece leddemi renkli gözüküyo yoksa normalde yeşil ama ledde parlıyomu bide piyasada bir çok led çeşidi var şerit ledler çubuk olanlar hepsi bu parlamayı sağlarmı yoksa bi inceliğide wamı şimdiden teşekkür ederim
  • tbki hayır ne renge boyarsan o renkte görünür ama uv led ile yada başka bir aydınlatma ile tbi uv olcak yine o kısım dikkat çekici şekilde parlar :D şekil a -)

• güzel görünüyo içesim geldi saolasın bu arada led leri pc ye bağlamayla ilgili bi konu vars link varsa verirseniz gayet güzel olur teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

güzel görünüyo içesim geldi saolasın bu arada led leri pc ye bağlamayla ilgili bi konu vars link varsa verirseniz gayet güzel olur teşekkürler

Merhabalar... Benim nickimden dükkanıma ulaşırsanız ledler ile ayrıntılı baya bir satışıma ulaşabilirsiniz fakat tek üzücü kısmı, şu anda askerde olduğum için ancak 3 ay sonra isteklerinizi yerine getirebilirim... İyi çalışmalar, herkese selamlar, BENİ UNUTMAYIN DÖNÜŞTE MUHTEŞEM PROJELERİM OLACAK İNŞALLAH...
  • hocam bunun gibi led çubuk almayı düşünüyorum sizce kaçadır ve nasıl pc ye bağlarım?

• aslı bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kodır -- 20 Şubat 2011; 20:33:15 >
  • quote:

hocam bunun gibi led çubuk almayı düşünüyorum sizce kaçadır ve nasıl pc ye bağlarım?

işte bunlardır asıl kaşa için olanları :D firebalda satılıyor yanlış hatırlamayorsam 20 tl civarında falandı istanbul çevresindeysende kolayca arayıp bulabileceğini tahmin ediorm bunları bağlamak ta basit uçları doğrudan güç kaynağına bağlanıyor sanıyorum dğmeside kart çıkışlarının arkasında yer alır genelde

quote:

hocam bunun gibi led çubuk almayı düşünüyorum sizce kaçadır ve nasıl pc ye bağlarım?

• yap iç aga maliyet = 1 35lik + bir kalem
  • hocam bana 35 lik yetmez en az 70 lik bide mezelerdede kullanabiliozmu
    bu arada animecolic teşekkürler
  • http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-sfl-u12-ub-mavi-neon-lamba/productdetails.aspx?I_ID=35345

çubuk ledlerden fiyatı 12 tl filan bende kullanıyorum çok güzel. baglanışıda güç kaynagı girişinden jakları tak çubuk ledi kasa içine yapıştır açma kapama dügmeside kasa dışına uzanacak uzaklıkta gayet güzel :) renkleride var
  • saol samsuna gidebilirimn bu hafta şimdi kargoyla uraşmak istemiom
  • quote:

hocam bana 35 lik yetmez en az 70 lik bide mezelerdede kullanabiliozmu
    bu arada animecolic teşekkürler

eyw ne demek nitrojenle dondurma imkanın varsa yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kodır -- 21 Şubat 2011; 1:59:03 >
  • nitrojen kullanma yanma yapıyo :D
  • quote:

nitrojen kullanma yanma yapıyo :D

elini sürersen yanar tbi lab ortamı lazım XD
  • bize bişe olmaz gardaş
    merhumun son sözleriydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.